Invasionen av Ukraina đŸ‡ș🇩 (2022)

Ryssland har redan förlorat

1 gillning

Det har krasst ingen betydelse om hur fel han har sÄ lÀnge han har mer Àn 6000 kÀrnvapen som han kan avfyra med ett knapptryck. SÄvida inte det Ryska folket sjÀlva reser sig och störtar honom sÄ finns det ingen lösning pÄ situationen. Men dÄ skulle han sÀkerligen kunna fÄ för sig att de ocksÄ har blivit nazister och trycker pÄ knappen ÀndÄ bara för att vÀrlden inte Àr som han vill ha den, och dÄ kan den lika gÀrna brinna.

Nu Àr han ju inte ensam om att trycka pÄ knappen för kÀrnvapen.

1 gillning

Förvisso, men hur mÄnga tror du vÄgar sÀga emot honom? Han ger seriösa Stalinvibbar.

Jag delar din oro. SÄvida inte nÄgon i den ryska ledningen med civilkurage kuppar eller dödar honom sÄ ser jag ingen lösning.

17 inlÀgg delades upp till ett nytt Àmne: Nu ökar drivmedelspriserna

3 inlÀgg har sammanfogats med ett befintligt Àmne: Flams och trams

1 gillning

https://www.pepsico.com/news/press-release/pepsico-suspends-production-and-sale-of-pepsi-cola-and-other-global-beverage-brands-in-russia

Surrealistisk!:flushed:

1 gillning

Helt otroligt! :weary:

Omg


VÄgar man ens lyssna utan att bli förbannad?

Du kommer att bli förbannad.

1 gillning

Hon Àr vÀl helt i linje med vad Ryssland officiellt uttrycker om kriget den fredsskapande operationen i Ukraina. Givetvis Àr det ukrainarna sjÀlva som jÀmnar sina stÀder med marken med artillerianfall.

Otroligt men tyvÀrr inte förvÄnad

Hon har alltid varit vÀldigt pro-Putin. NÀr hon besökte Navalny i fÀngelset efter rapporter om det var dÄliga förhÄllanden sÄ kallade hon det för en underbar plats.

Det ser kul ut att gÄ i ryska köpcentrum:

3 gillningar

Att skjuta sönder ett barnsjukhus Àr ett riktigt lÄgvattenmÀrke. OmvÀrlden ska under inga som helst omstÀndigheter gÄ med pÄ krav frÄn den Ryska terrorregimen. De ska brinna i helvetet innan sanktionerna lyfts. Antingen ska de slÀpas till krigsbrytartribunalen i Haag, eller Ànnu hellre lynchas av ryssarna sjÀlva i den ryska revolutionen 2.0.

Usch !!! :weary::face_with_raised_eyebrow: