Rykte: Apple slår på stora trumman nästa år med Apple Watch X

Från sajten:
image

Vi har inte ens sett årets Apple Watch-modeller men det stoppar inte ryktena från att spridas som en löpeld och de senaste ryktena är att nästa års modell kommer heta Apple Watch X.

Nästa år firar Apple Watch tio generationer och Bloombergs Mark Gurman skriver i sitt nyhetsbrev att Apple kommer fira detta genom att döpa nästa års modell till Apple Watch X. Den kommer inte bara få ett ballt namn enligt Gurman utan skärmen kommer vara av typen Micro LED. Det innebär en ännu krispigare skärm med bättre ljusstyrka och bättre färgåtergivning. Batteritiden ska även förbättras tack vare att klockan kommer utrustas med ett nytt fäste för armbanden som är tunnare än på dagens Apple Watch-modeller.

Eftersom bandet är tunnare så kommer Apple kunna peta in ett något större batteri i klockan vilket ska göra att vi kanske får ut ett par timmar batteritid till. De tråkiga nyheterna är att om ryktena stämmer så betyder det att alla tidigare armband till Apple Watch inte kommer att passa på Apple Watch X. Gurman skriver att Apple jobbar på en lösning där banden fästs till klockan med magneter men det är oklart om det kommer att komma.

Källa: Bloomberg

Då är jag redo.
Min Series 6 i stål är fortfarande som ny och batteriet är bra.
Så ett år till blir nog bra.

Om inte Ultra kommer i en svart version för då kan det bli ett köp.

Samma här, nu, eller snarare nästa år, är det dags!

Men är det inte lite segt att de gamla armbanden inte kommer att passa? @Hakan_Ander har väl en rejäl samling färgglada?

Lite snopet kanske. Men att Apple efter 10 år vill gå vidare är förstårligt. Så här i backspegeln så är man lite förvånad att dom kört på samma armband så länge.
Ingen som klagar över att man måste köpa nya skal till telefonen varannat år.

Det där ligger det en hel del i.

Fast få som har särskilt många skal jämfört med din samling av armband eller mina tre armband. Jag har två skal jag växlar mellan.

Hur orkar du växla mellan 3 armband, eller byter du kanske inte så ofta? Jag har ett helt batteri med armband, men jag använder bara ett i taget, byter kanske max en gång i halvåret. Är galet nöjd med den stållänk jag köpte på Amazon för några hundralappar. Innan dess har jag kört Nike Plus Sportarmbandet säkert ett år. Innan dess körde jag på de mjuka kardborrebanden, först ett orange och sedan ett svart. Tror även jag har kvar någon kinavariant av milanese loop någonstans i nån låda.

Jag byter 2-3 gånger i veckan. Går ju på några sekunder att byta.

2 gillningar

Jag har ett normal/kontors armband, Milanesisk loop grafit. Sedan har jag det ursnygga Pride sololoop för särskilda tillfällen. Till slut har jag ett sportband för träning och utomhusaktiviteter. Byter dock sällan till sportbandet, men ibland.

2 gillningar

Länk till länken ”höhö”

Det kanske kommer en adapter som gör det möjligt att använda gamla bandet. Eller så tycker Apple att band är förbrukningsvaror.

1 gillning

Länkar länken :wink:

1 gillning