Åkte till Bungenäs kalklada där det blev en dagens. Chorizo med potatis och tryffelmayo
hur tycker du Weber Q är mot 57an du har hemma?
Som gasolgrill verkade den mycket bra. Bra kontroll över temp och brännarna är bra för de som inte grillar avancerat, en brännare går ju runt och en i mitten. Det gör att det inte går att ha värme enbart på en sida. Men ibland funderar jag på att skaffa en gasol för att ha för enkel grillning. Då skulle jag lätt kunna tänka mig denna.
jo… För jag har funderat på just den om man någonsin skulle ha en gasol.
Jag undrar hur det går med ditt pulverätande och ooni + semester
Jag förutsätter han tog med sig Ooni… konstigt vore annat.
Pulver på dagen njuter på kvällen för det mesta men visst syndar man mer men det hör till på semestern! Men inte gått upp någon än iaf
Går det inte att göra en pizzadeg av pulvret
Pulver här med. Dag ut och dag in……
De kör de på plattan också.
Hade du inte haft med datumet så hade jag trott att du återanvände samma bilder
Ensidig kost är tricket.
Det är väl den 27:e idag?
Man kan ju inte hinna med allt.
Den där texten ser så ny ut så det ser ut som photoshop De skulle lagt in lite sprickor i texten så den smälte in mer i fasaden (jaa skadad grafiker…)