Tesla-chefer sägs oroa sig över Elon Musks droganvändning

Från sajten:


Vi alla minns när Elon Musk rökte marijuana i Joe Rogans podcast men ledningen i både Tesla och SpaceX oroar sig för att det brukas tyngre droger.

Enligt en artikel i Wall Street Journal så har företagsledare och styrelsemedlemmar inom både Tesla och SpaceX börjat oroa sig. Marijuana som både Elon Musk och Joe Rogan rökte i sändningen av podcasten är lagligt i de flesta delstater. Men fruktan ligger i att Elon Musk kan ha börjat bruka tyngre, illegala droger. Tydligen ska det ha kommit fram vittnesmål om att han ska brukat allt från LSD till kokain vid olika festtillfällen.

Hur detta påverkar Musks hälsa och affärssinne sägs vara deras största bekymmer. Hans filterlösa utspel i intervjuer och sociala medier lindrar nog inte oron. Tack vare SpaceX så är Musk även i nära samröre med regeringen på grund av sina uppskjutningar på amerikansk mark. Det är en relation som snabbt kan brytas om han håller på med olagligheter och som kan ha negativa följder för SpaceX. Det skulle även bryta mot båda företagens drogpolicy.

Via: The Verge

Han kommer att bli en klassisk Bond-skurk.