Samsung Galaxy S23-serien ryktas se identisk ut med S22-serien

Från sajten:
image

En läcka påstår att Samsung endast kommer att förnya insidan på kommande Galaxy S-serien.

Ice Universe dyker upp då och då med nya rykten om kommande telefoner och har stundtals haft rätt. I en tweet påstår han nu att endast chip kommer att bli nytt i Galaxy S23 och S23+. Även om han inte nämner något om kamerorna för dessa modeller så lär Samsung förbättra dessa med mjukvara. Även Galaxy S23 Ultra påstås se identisk ut med föregångaren men att den kommer att få ett nytt chip, ny OLED-skärm och en ny huvudkamera.

The current information, S23/S23+, nothing has changed except the chip. Nothing has changed in the S23 Ultra except for the chip and screen and the main camera. Of course this is just a rough idea, I'll double-check the rest of the changes.
TM Roh is suitable for businessmen.

— Ice universe (@UniverseIce) September 25, 2022

Apple har länge använt sig av samma utseende under flera generationer medans Samsung alltid har försökt att förändra det något för varje år. Men när marknaden blir allt mer mättad och teknikjättarna får allt mer krav på sig att värna om miljön så är det kanske inte så konstigt om ryktet faktiskt stämmer.

Via: PhoneArena

2 gillningar

Hade hoppats på att de får Qualcomm även till Sverige lurarna. Tyvärr kan det bli Exynos igen:
https://www.mobil.se/nyheter/galaxy-s23-kan-fa-exynos-trots-allt

1 gillning

De är ju trots allt de snyggaste och mest välbyggda Android-telefonerna på marknaden just nu.

2 gillningar

Skillnaden mellan S21 och S22 utseende mässigt var ju minimal. Däremot ändrades S22 Ultra radikalt mot föregångaren. S23 Ultra får nog Samsung 200MP sensor. Sedan är frågan när UPC kommer till S serien

Hinner de inte med att kopiera dynamic island :grin:

Gillade skarp designen på S21 Ultra, inte så mycket på S22 Ultra. Men det är ju en smaksak förstås.

Nya rykten säger att alla S23 modeller kommer få Ultras utseende ungefär med individuella kameror separat och inte i en modul som nu.

1 gillning

Där ser man :slightly_smiling_face:

Håller med dig om att S21 ultra är riktigt snygg men inte så slimmad design. Stor skillnad mot tex Note 10 plus men så är det ju andra kameror i S21 Ultra

Tydligen bråk internt inom Samsung om S23 serien ska få Exynos eller Snapdragon i Europa. Så min gissning är att vi ännu en gång får ”B” versionerna hit:

1 gillning

Oj vad jag trodde på Exynos. Lägg ned och köp in Snapdragon istället för hela slanten

Ja Samsung går en farlig balansgång här, så jag hoppas de lyssnar på sin mobildivision.
Även om de är stora ökar konkurrensen från Xiaomi, Motorola, Honor etc..i Europa.

Numera också Google Pixel.

Om inte kan det gå för dem som i Kina där de ramlade långt ned.

1 gillning

Från sajten:


Samsungs nästa stora telefonlansering blir med stor sannolikhet Galaxy S23 och S23+ och en video påstås nu visa hur telefonerna kommer att se ut.

Youtube-kanalen 4RMD har skapat renderingar på vad de tror att kommande Galaxy S23-telefonerna ska se ut. Det är väldigt lite som skiljer sig på framsidan mot förra generationen och rykten säger att det blir samma frontkamera. Skärmstorlekarna ryktas även denna gång bli 6,1 tum och 6,5 tum precis som förra årets Galaxy S-telefoner.

På baksidan ska det skilja sig något mer med en mer minimalistiskt design för kamerorna. Istället för en större utstickande bula med alla kamerorna så sticker kamerorna ut var och en för sig på en platt baksida. Samsung förväntas presentera och lansera de båda telefonerna i februari.

Via: PhoneArena