Rykte: Troligtvis ingen vikbar iPhone innan 2024

Från sajten:
image

Skärmanalytikern Ross Young avslöjade även sina tankar om en vikbar iPhone och den ser ut att dröja.

Rykten om en vikbar iPhone har dött ut en aning och det är fortfarande väldigt få modeller på marknaden. En marknad som främst domineras av Samsung och deras Z Fold- och Z Flip-telefoner. Samsung har försökt charma Apple med sina böjbara OLED-skärmar genom att skicka testexemplar över till Cupertino.

Men även LG Display är en annan möjlig kandidat till att få sitta i en eventuell vikbar iPhone. Men prognosen från Ross Young lyder att vi kan få se denna skapelse som tidigast nästa år men att det troligaste scenariot är att den lanseras till 2024 om idén inte skrotas.

Via: Macrumors

Ser ärligt inte varför man skulle vilja ha det? Jag vill hellre ha den som den är idag. Känns som att vikbar är tillbaka till 2010 tidens Blackberry och liknande.

2 gillningar

Möjligtvis vikbar iPad.

Ser aldrig mig själv använda det. Den blir ju tjockare än en snusdosa i fickan. Nej tack.

Kanske blir som med trådlösladdning som avfärdades av applefolket som en onödig gimmick som de inte alls behövde.
När apple presenterar nyheten om en amazing vikbar skärm så kommer det nog jättebra det också.

2 gillningar

Låter lite som när Apple envisades med att inte vilja öka skärmytan, varför skulle man det. Var ju bra som det var :wink:

Jag skulle absolut kunna tänka mig en vikbar iPhone i samma storlek som idag men som blir hälften så stor ihopvikt. Gillade det formatet innan smartphones, min gamla Motorola Razr var ett oerhört smidigt format i fickan.

1 gillning

Ala Flip 3 då. Tydligen mest sålda luren i Sydkorea just nu

1 gillning

Japp, tycker den ser riktigt trevlig ut faktiskt.

1 gillning

En polare var och hälsade på han här en flip 3. Riktigt trevlig telefon!

1 gillning

Ja Flip 3 är mycket intressant och priset konkurrenskraftigt helt klart

1 gillning

Orkar inte byta från iOS till Android (jag är för djupt insyltat i Apples ekosystem) annars hade jag nog provat en Flip 3.

Så är det men det kommer med “all bells and whisles” från Apple i framtiden

1 gillning

Enligt internätet hade ju Apple en vikbar telefon redan 2014, men då vill ingen ha en sådan.

2 gillningar

Källor på det tack?

Ju mer reklam, desto sämre produkt. Samsung gör inget annat idag än reklam för sina vikbara mobiler. Senast jag såg fick man en liten Samsung The Frame med på köpet. I min värld tyder det på stora lager, dålig försäljning och panik.

Vi har alla på den skola jag driver, inklusive föregångaren Royale, men intresset är iskallt bland våra studerande. Hur många vikbara har ni sett ute i verkliga livet?

Det är möjligt det kommer andra och bättre lösningar.

3 gillningar

Förutom att batteritiden behöver förbättras så är Flip 3 och Fold 3 en hit för vikbara enheter och överstiger Samsungs förväntningar. Har ni Fold 3 och Flip 3 på din skola men ingen användning?
Fold 3 är ju inriktad på produktivitet och business medan Flip 3 är mer all round. Valde personligen S21 Ultra över Fold 3 enbart för kameran. Flip 3 är en hit i andra delen av världen, Sverige är inte medelpunkt :slightly_smiling_face:

Inte så svårt med tanke på hur få enheter det finns på marknaden som är vikbara =)

2 gillningar

Gäller att skriva som kvällspressen :wink: