Någon som handlat från Elegance of Sweden AB?

Stötte på ett bolag Elegance of Sweden AB som säljer tillbehör till Apple-prylar, är det någon här som känner till bolaget eller handlat av dem? Verkar svårt att hitta omdömen på nätet men de ska ha funnits i över ett år.

Känns som ännu en bluffbutik.

Elegance of Wish.

Tackar, då skiter jag i att handla därifrån.

Deras kontaktsida känns inget vidare seriös. Provade att ringa numret, går direkt till en anonym röstbrevlåda.

Vad tänkte du fråga om de svarat?

Är ni seriösa? :joy::joy:

1 gillning

Man skall ju starta någon gång och ha starka ägare, men såg sedan att de även hade negativt eget kapital, vad säger du @RolexJocke :slightly_smiling_face:

1 gillning

Hade beställt en kebabpizza special med vitlökssås. :sweat_smile:

1 gillning

40K i omsättning och 100K minus verkar ju vara en bra ekvation. :joy:

2 gillningar

15 minuter en kvart. :joy::joy:

Och negativt eget kapital på 77k samt lån 127k. Men nu var det ju bokslut 22-12 så det kan ju ha vänt något otroligt detta året :slightly_smiling_face:

1 gillning

Med tanke på att armbanden kostar runt 10-15kr styck normalt så har de ju rätt fina marginaler om de får någonting sålt.

2 gillningar

Dropshipping.

Var föreslår du att man handlar armbanden ifrån? Kan du tipsa om någon butik?

Svårt med dropshipping och 1-2 dagars leveranstid. Gissar att de köpt på sig ett litet lager av allting... :slight_smile:

Står 1-2 dagar på sidan ja. Sen råkar det ta 30 dagar pga anledningar.

Hej där! Som grundaren av Elegance of Sweden AB är jag stolt över att säga att vi är ett pålitligt och pålitligt företag. Vårt sortiment av tillbehör till Apple-prylar är både elegant och av hög kvalitet... vi har snabb leveranstid mellan 1-2 arbetsdag.. 60 dagar öppet köp

Här är företagets kontaktuppgifter:

Telefonnummer: 076-8534076

E-post: [email protected]

Adress:

Elegance Of Sweden

Safirgatan 18

55447 Jönköping

Sverige

Vi testade marknaden genom att initialt sälja produkter i små kvantiteter på plattformar som Tradera för att bedöma marknadens reaktion och identifiera pålitliga kinesiska leverantörer. Efter officiell lansering hösten 2022 fortsatte vi att växa, med över 500 produkter i vårt sortiment sommaren 2023.

Vår omsättning under det första året, som inkluderade testfasen och en del av höstterminen, uppgick till 40 000 SEK. Andra kostnader, som inköp av produkter och lokalhyra, tillkom senare. Detta var en inledande fas.

Sedan början av året har företaget växt betydligt mer, och ni får gärna följa vår årsredovisning för år 2023, som vi kommer att publicera i början av nästa år.

Vi testade marknaden genom att initialt sälja produkter i små kvantiteter på plattformar som Tradera för att bedöma marknadens reaktion och identifiera pålitliga kinesiska leverantörer. Efter den officiella lanseringen hösten 2022 fortsatte vi att växa, med över 500 produkter i vårt sortiment sommaren 2023.

Under det första året, som inkluderade testfasen och en del av höstterminen, uppgick omsättningen till 40 000 SEK. Andra kostnader, som inköp av produkter och lokalhyra, var ytterligare kostnader som vi tog på oss i den initiala fasen.

Sedan början av det här året har företaget växt betydligt mer, och ni är välkomna att följa vår årsredovisning för 2023, som vi kommer att publicera i början av nästa år.

1 gillning