Huawei P40 Pro korad till årets kameratelefon av EISA

Från sajten:
image

Huawei kammade hem fina priser av Eisa Awards i år. P40 Pro plockade hem priset för bästa kameratelefon och Watch GT 2 pris för bästa smartklocka.

Huawei P40 Pro som bjuder på kamerateknik från Leica på 50 megapixel, ordentlig zoom, ultravidvinkel och 3D-djupsensor fick bemärkelsen bästa kameratelefon. EISA tycker också den är lyxigt designad, har en imponerande skärm och är den perfekta kameratelefonen.

När det kommer till klockan tycker EISA att den smälter samman en smartklockas funktioner i en snygg unisex-model med rund AMOLED-skärm och imponeras av träningsläget som kan läsa av 15 sporter och 190 olika motionsdata.

Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige är nöjd mer resultatet:

“Vi är väldigt glada över dessa utmärkelser från EISA. Båda produkterna representerar vår dedikering till innovation inom både teknologi och kvalitet. Vi är stolta över vår flaggskepps-mobil P40 Pro som är en extremt komplett kameramobil och det är mycket glädjande att EISA prisar den. För oss är det också roligt att Watch GT 2 prisas. Det är en smart sportklocka men många användbara funktioner och lång batteritid som vi fått mycket positiv feedback på”

Via: Huawei Press.

Ett inlägg har sammanfogats med ett existerande ämne: Huawei P40 Pro hindras av undermåligt appbibliotek