Inget av det. Det är nog choklad som är mitt "snacks". Mörk choklad är det som gäller, med minst 70 % kakaohalt. Äter dock inte så mycket, någon ruta räcker fint.
Personligen skulle jag nog se andra förändringar i vår älskade chips-industri:
- Sluta minska innehållet stegvis och underskatta inte kundernas intelligens; 300 -> 285 -> 250 -> 200 gram osv...
- Samtidigt som innehållet i påsarna minskar så bibehålls påsens storlek. Tänk grönt och minska påsarnas storlek så att det transporteras mindre luft och inte minst att konsumenterna inte vilseleds visuellt längre... Det fungerar ju uppenbarligen på alla jädrans bön-, lins-, ärt- och baljchips så varför är potatispåsen unikt stor fortfarande?
- Det får vara slut på finräfflade chips som mest är smulor i botten på påsen - hur fasiken är det tänkt att fixa upp dippan med detta skröfset? Ska man röra ner smulorna i dippan - nä, fixa det eller gå över till samma koncept som Pringles - som är hela i de flesta fall!
- Låt mig testa smakerna först innan de når marknaden, hälften smakar ju inte alls vad som står på påsen. Testade Havssalt och Umami från OLW igår som smakade lite salt papper och det för 28:90 kr på ICA - känner mig blåst gång på gång och får väl skylla mig själv som är nyfiken på det nya...
Frågor på detta?
Jag brukar köpa chips som inte är från OLW eller Estrella. Typ Bjärechips, mycket mer smak och oftast jämnare kvalité. Mindre påsar men brukar vara lite mer välfyllda.
En annan kul detalj om man köper t.ex. Bjäre så står potatistyp och vem som packat den, köper du tillräckligt ofta kan du kanske hitta en favorit
200g borde verkligen räcka. Gillar den smala ostbågspåsen, den är lagom.
Ehh, är inte det socialt accepterat?
Påsarna från 1991 och 2000
Håller totalt med. Påsarna från 1991 och 2000 är nostalgi!
Helt ärligt, hade jag inte fått se bilden ovanför hade jag kunnat svära på att designen var oförändrad sedan 2010. Små förändringar varje gång
Bjäre, Lays och linschips är favoriter
jaaaaa de så där man kommer ihåg dom , åt man många så blev man bakis , har för mig att dom ändra nå i receptet sen
Fascinerande hur lite jag tänker på designen av påsarna. 1988 ger definitivt lite nostalgiska vibbar men jag hade inte kunnat beskriva dagens påsar annat än till färgen på grillchipsen som jag ändå köper någon gång per månad. Skitchips egentligen jämfört med andra märken men goda är dom...
Jovisst, bakom nerdragna persienner och mörkläggningsgardiner.
Perfekt, tack!
Blev åka till Ica och köpa dipp nu..
När vi ändå är igång så tycker jag att Estrella ska börja sälja sin dip Blue Cheese i Sverige igen. Fattar inte hur man kunde sluta sälja godaste dipen här i Sverige. Men i Finland finns den😤
Jag med, under tiden får man köpa in det från Little finland i Tyskland (dyr frakt dock).
Sjukaste jag varit med om! Det straffar sig direkt att inte välja Estrella. OLW glömde krydda chipsen. Det var potatis i olja liksom.
Ring Expressen!
För lite spridning på den. Jag ser framför mig New York Times eller liknande!
Nu fick jag 60 kr i kompensation. Hade börsklimatet varit bättre hade det kunnat sluta i MILJONER om jag investerat dem. I stället kommer jag nog investera dem i lite Ballerinakex till min mage!