Amazon Prime

I vilket land har ni kontot? Går det att få i Sverige? Jag har mitt i Tyskland och frågade om jag avslutade mitt tyska konto om det gick att överföra abonnemanget till mitt svenska och fick nej på den frågan. Hittar inte på .se sidan hur man tecknar Prime.

Menar du Prime med fördelar som fraktfritt eller prime video? Det är bara det sistnämnda som finns i Sverige nu, dvs streamingtjänsten.

Jag har ju prime konto i Tyskland som jag teckade innan det fanns i Sverige. Då tänkte jag om jag avslutar det tyska kontot och flyttade över prime delen till sverige. Jag nöjer mig med Prime Video eftersom jag inte beställer något med det tyska kontot. Enligt Amazon chat var det inte möjligt att flytta det. Kanske enklare att säga upp det tyska och skapa en Prime Video på det svenska. Tilläggas kan att jag har samma mail adress på båda kontona.

Ah yes då är det säkert därför då fler saker ingår i ditt abonnemang i Tyskland och då lirar det inte. Vet inte om det gäller fortfarande men när jag tecknade prime video när det kom så var det billigare att göra via min iPhone. Har betalat 29:- i månaden sedan dess :man_shrugging:

1 gillning

De svarade nu att jag måste avsluta Prime i Tyskland och sedan teckna på nytt i Sverige.

Den dealen släppa man inte i första taget. Även om jag inte kollar så ofta på Amazon Video. Kostar 69:- nu.

1 gillning

Jag kollar eeeextremt sällan då jag hatar deras app men är för billigt för att släppa :joy: Ibland kommer det lite skoj grejer där dock! Mycket WW2-dokumentärer som jag gillar.

Jag avslutade det tyska kontot och signade Prime Video för 65:- i månaden, var samma deal i iPhonen.

1 gillning

Från sajten:
image

Amazon Prime är nu lanserat i Sverige och med det kommer kostnadsfri frakt och lite andra trevliga nyheter.

Kundklubben Prime kostar 59 kronor i månaden eller 549kronor per år och då får vi kostnadsfri hemleverans men också upphämtning vid returer. Vi får också tillgång till Prime Video som tidigare kostade just ungefär samma beroende på om du köpte det direkt eller via tex App Store.

Så vitt vi kan se på webbsidan för Prime Video går det inte längre att abonnera endast på video-delen utan det är hela Primepaketet som gäller. Men för många kan det alltså bli några kronor billigare.

För gamern ingår också Prime Gaming som innehåller en Twitch-prenumeration, in-game-grejer samt då och då hela kostnadsfritt spel.

Slutligen utlovas ett och annat trevligt erbjudande för endast Prime-medlemmar på själva huvudsidan Amazon.se.

Första månaden med Amazon Prime är gratis.

2 gillningar

Språkpolisen ser sig tvingad att höja rösten. Om något kostar pengar är det inte gratis. Om det är Teknikveckan som bara skrivit av en felaktig pressrelease eller själva lagt till ”gratis” vet jag inte. Jag vet däremot att inget i Amazons erbjudande är gratis eftersom det kostar pengar. Var rädda om språket. Det är det som skiljer oss från aporna.

Haha i det håller jag med. Jag vill ändå hävda att jag gjorde rätt på rubriken om du går in på artikeln från Teknikveckan.se.

Nu har jag uppdaterat texten också.

Pröjsar 69:- för Prime Video i dag. Billigare att hoppa på detta då…
Byts prenumerationen automatiskt eller måste man själv gå in och ändra?

Du gör precis som jag, ingenting.

2 gillningar

Jag kollade och jag betalade 65:- per månad. Klickade i det nya avtalet och tog årsbetalning och fick en månad gratis.

Sen kom detta mail.

Skärmklipp1

Jag har på senaste tiden fått problem med artefakter, sämre bild och ibland till och med korta pauser när jag tittar på Prime. Kollar på Bosch och det händer ofta varje avsnitt.

Andra som har problem? Upplever det som att det nästan bara är på just serien Bosch som det händer på. Har visserligen knappt sett mot annat på Prime på sistone, men minns att jag nyligen kollade även Star Trek Picard och där hände det aldrig. Testade både Apple TV och nativt app i Samsung tv.
Kollar jag ex f1 tv så är det bra bild. :man_shrugging::man_shrugging:

Samma här. Något är helfel med Prime-appen, både på Apple TV och iPhone. Kollat två filmer på ATV senaste dagarna; alla möjliga fel.

Väcker en gamal tråd istället för att öppna en ny.
Skaffade Prime nu när det var Prime-dagar och beställde lite EVE prylar när grupptrycket blev för stort.
Dottern vill ha tillgång till Prime Video i son mobil. Vad finns det för möjlighet att dela Amazon Prime Video inom familjen? Är enda möjligheten att hon loggar in med mina användaruppgifter eller kan man dela via e-post?

När vi satte upp Prime i familjen fanns ingen funktion att dela inloggning, alla gick in på min.
Däremot fick varje person en egen profil i appen.

Kör samma profil och lägg in flera leveransadresser och betalkort så väljer den som är inne adress och betalningsmetod. Jag kör samma konto på både firman och privat, funkar hur bra som helst.