Allt om iPhone 14-serien

@Zop fixar du en “Allt om iPhone 14-serien” :joy::joy:

1 gillning

Du gjorde det också din galne man! :joy:

2 gillningar

Från sajten:
image

Trots att det är långt kvar tills hösten så stoppar det inte den stora ryktesapparaten från att sprida sin information på det stora internet.

Flärpen, eller sensorpanelen som låser upp vår telefon med hjälp av våra vackra ansikten krympte en aning med iPhone 13-serien men den har sett mer eller mindre likadan ut sedan den först lanserades i iPhone X. Nu har det släppts CAD-ritningar där vi kan se hur iPhone 14 Pro kanske kommer att se ut.

 

På bilden ovan kan vi se att iPhone 14 Pro Max kommer att bli lite mindre än tidigare men samtidigt lite tjockare. Precis som tidigare modeller kommer kameran att bukta ut och den är även snäppet större än vad den är idag. Det som utmärker sig mest är flärpen som nu är borta och istället ser det ut att bli tre små hål för sensorer och FaceTime-kamera.

Om dessa CAD-ritningar är äkta återstår att se i höst när Apple håller låda och presenterar iPhone 14-serien.

Källa: Twitter

Hur ska man nu idenfiera sig som iPhone-användare när man inte kan skryta med flärpen längre. :frowning:

Äpplet på baksidan såklart!

Kungligt!

Fast det är ju täkt av ett billigt skal… :man_shrugging:

Gäller att hålla hårt i sin 13 Pro så man får behålla flärpen. :joy::joy:

2 gillningar

Klistermärken :rofl::rofl:

Ryktet säger att enbart Pro får pillhole :slightly_smiling_face:

Men man vill ju ha vad man är. :joy::joy::joy::joy:

Iittala telefon? :joy::joy:

Aldrig!

#vågavägradjuriskaskal

2 gillningar

Från sajten:
image

Det är nog ingen som går och drömmer om hösten just nu men det stoppar inte ryktena kring iPhone 14-serien som kommer i september.

Nu har en bild dykt upp på nätet som påstås vara gjutformar för iPhone 14-modellerna som lanseras i september. På bilderna ser vi att det kommer telefoner med storlekarna 6,7 och 6,1 tum men någon iPhone mini syns inte med på bilden. Det har tidigare ryktas om att Apple kommer lägga ned iPhone mini på grund av att den inte är så populär som Apple hade hoppats på.

Det vi även kan notera är att fyrkanten på baksidan av telefonen där vi hittar kamerorna har växt till sig en del och blivit tjockare. Detta har det ryktats om tidigare och anledningen till att den blir lite större är för att förbättra ultravidvinkelkameran.

Om dessa gjutningar bara är baserade på rykten för att tillverka skal och annat till lanseringen i höst är såklart oklart men många tycker de är så pass bra gjorda att de skulle kunna vara äkta vara.

Via MacRumors

Är det 14, 14 Pro, 14 Max och 14 Pro Max?

Hur blire de med knapparna , volymen , blir dom runda igen ?

Inte om de här stämmer.

1 gillning

Lite så ja tänkte när jag såg denna bilden , var helt inställd på de , då kanske man inte byter i år då ( ska vi kalla de mellan år ) :laughing:🫣:innocent:

1 gillning

Är det samma storlek på skärmar som idag?

1 gillning

Står ju 6,1" & 6,7" så det är det väl då.

1 gillning