ZAGG introducerar skydd till Google Pixel 7a

Från sajten:
image

Igår presenterades nya Google Pixel 7a och nu introducerar ZAGG ett skyddande skärmskydd för denna. Skärmskyddet är certifierat för att fungera med Pixel 7a.

ZAGG som gjort sig ett namn inom tillbehör till våra mobila produkter lanserar nu ett skärmskydd den nya mobiltelefonen Google Pixel 7a. Tillbehöret har Googles “Made for”-märke, vilket påvisar att de har utformats av ZAGG för användning med mobiltelefonen Pixel 7a och har certifierats för att uppfylla Googles kompatibilitetsstandarder.

 

 

Glass Elite är fem gånger starkare än ett traditionellt glasskärmsskydd. Skärmskyddet har också konstruerats för att vara kompatibelt med de mest avancerade biometriska fingeravtrycksläsarna. Det har även ClearPrint, en ytbehandling som är exklusiv för ZAGG InvisibleShield vilket gör fingeravtryck i princip osynliga när skärmen är påslagen. Utöver detta finns också en antimikrobiell yta som skyddar skärmskyddet eller skalet genom att hämma tillväxten av luktframkallande bakterier och skydda mot nedbrytning från mikroorganismer.

Rekommenderat pris för Glass Elite for Google Pixel 7a är 299 kronor och mer information om produkten finns att läsa här. Skärmskyddet ska finnas till försäljning den 27 juni via företagets europeiska onlinebutik samt hos olika återförsäljare i Sverige.

Källa: Pressmeddelande

Hej Länken fungerar ej onlinebutiken

här är en länk som fungerade 2024-03-23