Zagg har skalen redo till din Galaxy Note 10 och Note 10+

Från sajten:
Zagg har skalen redo till din Galaxy Note 10 och Note 10+


image

Samsungs kommande flaggskepps-telefoner Galaxy Note 10 och Note 10+ lanseras den 23 augusti och vill du skydda din nya telefon så har nu de Zagg-ägda InvisibleShield och Gear4 släppt ett gäng nya skal.

Först ut har vi tre olika skärmskydd, InvisibleShield Ultra VisionGuard, InvisibleShield Ultra Clear och InvisibleShield Ultra Privacy. Skydden har olika funktioner beroende på vad du är ute efter och det förstnämnda skyddar ögonen mot blått högenergiljus, Ultra Clear har en högglansig yta som gör att skyddet knappt går att se och Ultra Privacy håller alla nyfikna som sitter bredvid borta då de inte längre kan tjuvkika på din skärm. Skärmskydden kostar mellan 269-319 kronor och går att köpa redan idag.

De lanserar även fyra skal, Oxford Eco, Battersea, Piccadilly och Crystal Palace där det förstnämnda skyddar telefonen och har plats för kreditkort och ett integrerat ställ. Battersea skyddar din telefon och har en tunn design och kommer i två färger, rosa eller svart. Piccadilly är ett transparent kant-till-kant-skydd som ska klara fall på tre meter och sist ut har vi Crystal Palace som även det är transparent och klarar fall på fyra meter. Priserna ligger på 369- 429 kronor beroende på vilket skal du väljer.

 

Förhandsboka din Note 10 hos: Webhallen, Telenor & Tre