Yuka är robotgräsklipparen som även städar upp i trädgården

Från sajten:
image

Är du redo att ta din gräsmatta till nästa nivå? Ta då en titt på nya robotgräsklipparen Yuka som även håller rent på din älskade gräsmatta

Yuka är en ny typ av robotgräsklippare utan begränsningskabel som även rensar gräsmattan från löv och annat skräp som råkar hamna på denna. Löv och annat som samlas upp töms sedan automatiskt på avsedd plats för vidare hantering. Den har också möjlighet till röststyrning och inte minst kan den även klippa specifika mönster i din gräsmatta om du känner för detta!

Yuka kan klippa upp till 200 kvadratmeter i timmen och undviker givetvis också objekt som kan ligga i vägen på gräsmattan. Plats för tömning ställs in via appen varpå Yuka hanterar detta på egen hand. Den kräver ingen begränsningskabel utan mappar upp gräsmattan med hjälp av 3D Vision och förbättrad RTK på endast 8 minuter. Det hela toppas med möjlighet till övervakning av trädgården om du inte är hemma.

Pris är inte känt i dagsläget men det går via hemsidan att anmäla sitt intresse inför lanseringen.

Något som triggar habegäret månne?

Källa: Yuka

 

Galleri

Frun vill ha en robotgräsklippare och vi har barr och kottar till förbannelse, kanske den där skulle lösa problemet.
14k för versionen upp till 600kvm med uppsamlare på kickstarter, vet inte riktigt om jag vill chansa..

Plus tull & moms. Inget ÅF nät eller tillgång till reservdelar är ju kul när något pajjar. 8 veckors leveranstid på nya knivar t e x. Nej sådana saker köper inte jag på Kicksatarter iallafall.

2 gillningar

Om det ens finns någon support/reservdelar en månad efter man fått produkten.

1 gillning

Moms och frakt var inräknat, men du har rätt. Det får bli deras andra modell Luba 2 awd som har svensk återförsäljare :slight_smile:.

2 gillningar