Yeelight släpper nya takspottar

Från sajten:
image

Yeelight fortsätter att presentera fler produkter kring smart belysning. Kombinerar med en Bluetooth Mesh gateway.

Kinesiska Yeelight som är en del av det omfattande Xiaomi-nätverket fortsätter att släppa fler produkter inom belysning. Sedan tidigare är det uttalat att Yeelight ska satsa mer på marknaderna utanför Kina och i Sverige erbjuder bland annat Inet ett större sortiment av deras produkter.

Nu har de presenterat ett par snygga vita downlights vid namn Yeelight M1 Downlights som leveras komplett med såväl hölje som ljuskällor. De påminner lite om NYMÅNE från Ikea (som dock inte är smarta) men det är stilrent och passar säkert bra i de flesta hem. Precis som andra produkter från Yeelight så använder även dessa Bluetooth för kommunikation. De ger såväl varmvitt som kallt vitt ljus mellan 2700-6500 Kelvin och varje ljuskälla ger 320 lumen (4.1 W)

Bluetooth Mesh Gateway

Yeelight har en ny Bluetooth Mesh Gateway som ser till att alla dina kompatibla ljuskällor pratar med varandra och meshar för ett stabilare nätverk. Denna gateway ser även till att dina ljuskällor exponeras i HomeKit.

Yeelight Hub

I nuläget har de släppts på den kinesiska marknaden och huruvida de når oss här i Europa återstår att se. Men, med tanke på den satsning som Yeelight gör så vore det synd om de inte kom hit.

Källa: HomeKit News

 

Jag har den gatewayen och det fungerar riktigt bra till Home Assistant!
Märkte även att Mi appen flyter på bättre än tidigare.