Yeelight presenterar en mängd nyheter på CES 2023

Från sajten:
image

CES 2023 har kickat igång och här passar Yeelight på att visa upp en del produkter för det smarta hemmet. Utöver belysning får vi även se en gardinmotor.

Kinesiska företaget Yeelight som har nära samarbete med Xiaomi ställer ut på elektronikmässan CES 2023 i Las Vegas och har presenterat en del intressanta nyheter. Bland annat är det produkter som är kompatibla med den nya IoT-standarden Matter och detta i samarbete med Amazon Alexa, Google Home och Samsung SmartThings. Produkterna beräknas nå marknaden nu i januari månad.

Yeelight Cube Smart Lamp

Denna kubliknande smarta belysningen är modulär och kan byggas ihop efter önskemål. De olika modulerna är Spot, Matrix och Panel vilka kan ses på bilden ovan.

En kul produkt som bidrar till kreativ underhållning och som är en del av produktsegmentet Yeelight Fun. Den nya belysningen är certifierad av CSA (Connectivity Standards Alliance) för Matter

Yeelight Automatic Curtain Opener

De presenterar även en gardinmotor som gör dina befintliga gardiner smarta och motoriserade. Två versioner finns av Yeelight Automatic Curtain Opener för att passa både gardinstänger som gardinskenor. Denna är från produktkategorin Yeelight Home där fokus ligger på ett smartare hem. Yeelight Home väntas även få tillökning i form av smarta ljuskällor framöver.

Yeelight Smart Scene Panel & Magnetic Track Lights

I produktsegmentet Yeelight Pro hamnar belysning med fokus på fastigheter och professionella helhetslösningar inom smart belysning. Hela produktutbudet inom Yeelight Pro kommer att få stöd för Matter via en OTA-uppdatering (Over the Air).

Bland nyheterna i Yeelight Pro finns en Smart Scene Panel samt Magnetic Track Lights.

Se mer av företagets produkter på hemsidan eller mer om nyheterna på denna sida.

Källa: Pressmeddelande