Yale lanserar två nya produkter för det smarta hemmet

Från sajten:
image

Yale expanderar sitt sortiment och lanserar nu två nya produkter för det smarta hemmet. Ett kassaskåp och ett enklare lås för exempelvis köksskåp.

Yale bygger ut sitt ekosystem för det smarta hemmet med två nya produkter, Yale Smart Safe och Yale Smart Cabinet Lock.

Yale Smart Safe är ett kassaskåp som är perfekt för förvaring av till exempel smycken och viktiga dokument i hemmet. Kassaskåpet låses upp och hanteras via appen Yale Home. Yale Smart Safe är även kompatibelt med fjärråtkomst och röststyrning via Google Home och Amazon Alexa.

Yale Smart Cabinet Lock monteras på skåpdörrar eller lådor och är utmärkt när du vill förvara till exempel mediciner och rengöringsmedel på en säker plats. Även Yale Smart Cabinet Lock hanteras via appen Yale Home. Det går även att låsa och låsa upp via knappsats.

Mer information om Yale Smart Safe finns här och Yale Smart Cabinet Lock här. Rekommenderat pris för kassaskåpet är 3 290 kronor och för låset är priset 799 kronor. Observera att för båda produkterna krävs wifi-bryggan Yale Connect.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

Hmmm, så då får man alltså ha kassaskåpet i hallen eftersom räckvidden på Yale connect är ca 2 m.

Kollar in dem här!

Vi får verkligen hoppas det är låst och inte connecten som är problemet...

Ja precis, det kan ju vara låset, men en plåtlåda riskerar väl att ge även kassaskåpet en suboptimal täckning även om modulen sitter i locket. Men det lär vi märka.