Xiaomi lanserar ytterligare en ny gateway

Från sajten:
image

Den som har flest hubbar när han dör vinner (gammalt prylnördsordspråk). För den som tävlar har Xiaomi nu lanserat ytterligare en hubb för det smarta hemmet.

Xiaomi Smart Multimode Gateway 2 kan styra ditt smarta hem och detta med hjälp av olika protokoll. På denna nya hubb som dykt upp på en välkänd marknadsplats i Kina är formatet inte längre runt som i föregångaren utan fyrkantigt. Totalt ska den nya hubben kunna kontrollera mer än 100 smarta enheter i hemmet.

Anslutningsmöjligheterna är många och det bjuds på stöd för dubbla band på nätverk, både Wi-Fi 2,4 och 5 GHz, Ethernet-port, Bluetooth, Bluetooth Mesh samt Zigbee 3.0. Det finns 128 MB minne, en dual-core processor på 1 GHz och ström fås via USB-C.

Rekommenderat pris ligger mellan 458-1.016 kronor beroende på om den finns på kampanj eller inte. Köp eller läs mer via länken nedan.

Huruvida någon av Xiaomis olika gateways eller hubbar kommer att få stöd för Matter verkar ingen ha koll på så huruvida den är framtidssäker eller utdaterad inom kort får vi se…

Källa: AliExpress