Xiaomi lanserar två nya smartklockor och ett aktivitetsarmband

Från sajten:
image

Vid ett event i Barcelona har Xiaomi precis visat upp två smarta klockor samt ett nytt aktivitetsarmband. En av klockorna levereras dessutom med nya HyperOS.

Kinesiska företaget Xiaomi har vid ett globalt event i Barcelona precis visat upp bland annat nya mobiltelefoner men också andra nyheter i form av två smarta klockor och ett aktivitetsarmband. Det publiken fick se var Xiaomi Watch S3, Xiaomi Wach 2 samt Xiaomi Smart Band 8 Pro som alla blir tillgängliga för köp från och med i morgon den 26 februari.

Xiaomi Watch S3

Den smarta klockan Xiaomi Watch S3 har en rund 1,43″ AMOLED-skärm och en lätt boett i aluminiumlegering. Klockan har en klassiskt design och det är möjligt att anpassa klockan utifrån egen stil då det finns utbytbara remmar och boetter. Genom att vrida boetten är det möjligt för användaren att visa en unik urtavla som matchar boetten. Det finns för övrigt mer än 180 kostnadsfria urtavlor att välja mellan samt 150 olika sportlägen för den aktiva. Klockan har också inbyggda hälsofunktioner.

Xiaomi Watch S3 kommer även med en funktion som möjliggör personliga gester med endast en hand. Via olika handledsvridningar kan användarna styra telefonen, såsom att avvisa samtal, kolla vädret eller ta foton. Xiaomi Watch S3 använder det egna operativsystemet HyperOS. Batteritiden är upp til 15 dagar och med endast 5 minuters laddning fås upp till 2 dagars batteritid. Klockan finns i två olika färger, svart eller silver.

Rekommenderat pris för Xiaomi Watch S3 är 1 990 kronor och med ett lanseringserbjudande fram till den 10 mars är priset 1 490 kronor.

Xiaomi Watch 2

Xiaomi Watch 2 drivs av Snapdragon W5+Gen 1 Wearable-plattformen. Med den dubbelkärniga arkitekturen möjliggörs hög prestanda och låg strömförbrukning med autonom omkoppling, vilket ger en batteritid på upp till 65 timmar via batteriet på 495 mAh. Skärmen är en 1,43″ AMOLED och klockan väger endast 37 gram. Operativsystemet är Wear OS från Google.

Xiaomi Watch 2 har också en fjärrkontrollsfunktion till mobilkameran som låter användarna förhandsgranska motivet direkt på handleden vilket kan vara högst användbart hos de som är intresserade av fotografering. Xiaomi Watch 2 finns i färgerna svart eller silver. Klockan har mer än 160 olika sportlägen samt en rad olika hälsofunktioner.

Rekommenderat pris för Xiaomi Watch 2 är 2 490 kronor och med ett lanseringserbjudande fram till den 10 mars är priset 1 990 kronor.

Xiaomi Smart Band 8 Pro

Xiaomi Smart Band 8 Pro har en 1,74″ AMOLED-display (336 x 480 pixlar) med en uppdateringsfrekvens på 60 Hz. Batteriet är på 289 mAh vilket ska ge en batteritid på upp t ill 14 dagar. Det finns en inbyggd ljussensor som automatiskt justerar displayen för bästa synlighet. Även olika hälsofunktioner finns tillgängliga.

Till Xiaomi Smart Band 8 Pro finns ett flertal olika remmar att välja mellan vilket ger en personlig stil. Totalt finns det mer än 200 olika urtavlor att välja mellan. Aktivitetsarmbandet har mer än 150 olika sportlägen och finns i färgerna svart eller ljusgrå, är tillverkat i metall och väger endast 22,5 gram.

Rekommenderat pris för Xiaomi Smart Band 8 Pro är 890 kronor och med ett lanseringserbjudande fram till den 10 mars är priset 690 kronor.

Källa: Pressmeddelande

Galleri