Xiaomi lanserar sin elfte generations smartphone i Sverige

Från sajten:
image

Idag höll Xiaomi Sverige digital låda för att presentera sin Mi11, den senaste flaggskeppsmobilen med fokus på foto, film och skärm som så ofta annars.

Mi11 har allt sin föregångare hade men med vissa förbättringar. På insidan hittar vi det nya Snapdragon 888 med x60 5G-modem som ska vara överlägset för batterisparande och hastigheten i vår uppkoppling. Med 5nanometer-teknik ska det möta alla Xiaomis förväntningar och klara av allt de vill göra med den här mobilen.

Fokus ligger på foto och film med 108 megapixelkamera, 13 megapixel 123 graders ultravidvinkel samt telemacro för att kunna zooma in på de allra minsta föremålen. Den låter oss även spela in video i 4k HDR10+.

Det utlovas också ljud utöver det vanliga i och med det fortsatta samarbete med harman/kardon, som levererar mjukvara för ljudet och vi får också speciellt utvalda soundtracks till våra videokreationer.

De fortsätter att göra framsteg i fotografering i mörka förhållanden och alla inbyggda funktioner i kamera-appen som time-laps, slow shutter har också fått förbättringar. Nu får vi också funktion för selfie i mörker.

Blåtand 5.2 gör det möjligt att dela ljudet med någon annan med hjälp av två blåtandshörlurar samtidigt.

Skärm bjuder på adoptiv 120Hz med AMOLED och med WQHD+ ska den ge förhöjd skärpa och kvalité i både bilder och bilder.

Den kurvad designen ska göra att den ligger bra i handen och glaset som skyddar mobilens fram och baksida ska klarar en fallhöjd på 2 meter.

Laddning kan tryckas i med 55W som då ger 0 till 100% på 45 minuter med kabel, trådlöst är den mottaglig för 50W och ger full laddning på 53 minuter. Samtidigt som en stötladdning på 30 minuter kan ge 80 procent med kabel.

De inkluderar dessutom en 55W GaN-laddare som kan ladda mobilen samt andra enheter i hemmet.

Mi11 kommer i färgerna midnattsgrå och horisontblå samt är 1 millimeter tunnare och 12 gram lättare än sin föregångare. Med en prislapp från 7990 kronor för 8GB RAM och 128 GB lagring samt 8490 kronor för 256 GB lagring.

Mi11 går att förhandsboka i hela Norden från och med 15 mars och levereras 22 mars. I samband med att förhandsbokningar öppnas kör de en livestream, 15 mars 19.00 på sina sociala plattformar.

Via: Xiaomi.

Mi 11 Ultra.

4 gillningar

Tänk om man kunde få välja mellan Xiaomis mjukvara och Googles rena Android…

Mi11 Ultra är en häftig pjäs :slightly_smiling_face: