Xiaomi har presenterat nya Redmi Note 11 Series

Från sajten:
image

Xiaomi har precis presenterat sin nya Redmi Note 11 Series med fyra nya mobiltelefoner. Dessutom visades även nya MIUI 13 och senaste luftrenaren upp.

Med fyra helt nya modeller fortsätter Xiaomi att utmana marknaden för prisvärda mobiltelefoner. Under presentationen fick vi se Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 NFC, Redmi Note 11S samt Redmi Note 11. Så sent som i förra veckan meddelade Xiaomi att man sålt hela 240 miljoner mobiltelefoner av varumärket Redmi.

Redmi Note 11 Series

Det genomgående budskapet under presentationen var “Rise to the challenge” vilket förverkligas genom att erbjuda kraftfull teknologi och hög prestanda i en lägre prisklass. Av de fyra presenterade modellerna kommer Redmi Note 11 Pro 5G samt Redmi Note 11 NFC att lanseras i Norden inom kort. Lokala priser kommer att presenteras närmare lanseringen.

Redmi Note 11 Pro 5G

Denna mobil kommer i olika konfigurationer vilket också påverkar priset på mobilen. Den har en 6,67 tums 120 Hz AMOLED-skärm i FHD+-upplösning och en primär kamerasensor på 108 megapixel, försedd med Samsung HM2-sensor på 1/1,52 tum. Redmi Note 11 Pro 5G har stöd för bildförstärkningsfunktioner som pixel binning (9:1) och dubbla ISO-lägen för att kunna fånga motiv med stort dynamiskt omfång och färgåtergivning även i dåligt ljus. Dessutom finns en åttamegapixelkamera med ultravidvinkel på 118 grader och separat kamera för makrofotografering kompletterar huvudsensorn. Frontkameran i mobilen är på 16 megapixel. Skärmen har en touchkänslighet på 360 Hz och ljusstyrka på upp till 1200 nits.

Redmi Note 11 Pro 5G

Redmi Note 11 Pro 5G har eb åttakärning processorn, Snapdragon® 695 med 6nm-teknologi och en klockfrekvens på upp till 2,2 GHz samt stereohögtalare. Man har även lagt fokus på batteritiden och ett 5.000 mAh-batteri kan laddas med Turbo Charge och den medföljande laddaren på 67W från 0 till 50 procent på 15 minuter. Färgerna på Redmi Note 11 Pro 5G är Atlantic Blue, Graphite Gray och Polar White.

Redmi Note 11 NFC

Med ett lite mindre format än storasyskonet har denna mobil en knivskarp AMOLED-skärmen på 6,43 tum samt fyra kraftfulla kameror för olika former av specialfotografering, inklusive en dedikerad djupkameralins. Den kostnadseffektiva all-round telefonen har en Snapdragon 680 processor och stöd för snabbladdning på 33W.

Redmi Note 11 NFC

MIUI 13

Vi fick också se en förhandsvisning av vad nya MIUI 13 kan göra. Främst handlar det om sedvanliga förbättringar där optimering av mobilens minne ska möjliggöra förbättrad prestanda och att köra fler appar samtidigt. Det ska också vara möjligt att, på kompatibla modeller av mobiler, använda en del av mobilens lagringsutrymme som RAM-minne vilket möjliggör multitasking i större utsträckning. Även batteritid har varit i fokus och ska förbättras med nya MIUI 13.

MIUI 13

De nya modellerna av Redmi Note 11 Series kommer alla att ha det uppdaterade användargränssnittet MIUI 13.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

I slutet av presentationen visades även den nya luftrenaren Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro upp som vi skrev om häromdagen. Vi fick också veta att Xiaomi sålt totalt 16 miljoner luftrenare till dags datum vilket tyder på att de är väldigt populära.

Xiaomi Smart Air Purifier 4

Utöver denna modell visades även två andra nya luftrenare upp; Xiaomi Smart Air Purifier 4 samt Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite där en lite kantigare formgivning framträder.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite

Vill du se presentationen kan du göra det via länken nedanför.

Källa: Xiaomi

 

 

2 gillningar

Satan så cool. jag undrar vad priset blir på den här. Men någon behöver hjälpa dem med namnsättningen. De måste bestämma sig för om S ska vara › eller ‹.