Works with Hey Google blir nu Works with Google Home

Från sajten:
image

Att det händer saker inom det smarta hemmet är ingen nyhet och varje vecka ser vi såväl nya produkter som förändringar. Nu har även Google valt att profilera om sin tjänst för Google Home-plattformen.

För de som valt att bygga sitt smarta hem kring plattformen Google Home sker nu en ny förändring. Tidigare har användare fått söka sig efter produkter som hade märkningen “works with the Google Assistant” som sedan blev “works with Hey Google” och nu är det dags för en ny förändring igen. Är du ute efter smarta prylar till Google Home ska du framöver hålla ögonen öppna efter märkningen “works with Google Home”. Tidigare i veckan såg vi även Apple göra en förändring kring sin märkning när man gick från “Works with Apple HomeKit” till “Works with Apple Home”.

Works With Google

I samband med denna förändring lanseras också en ny hemsida som fokuserar på produkter och lösningar för just Google Home. På hemsidan listas mängder av produkter som är kompatibla med Google Home och kan ge nybörjaren en bra guide när denne letar efter produkter till sitt smarta hem. Sidan är indelad i kategorier som ska göra det enklare att hitta.

Works With Google Home

Konstigt nog finns den smarta brandvarnaren Nest Protect med här men den går fortfarande inte att lägga till som en produkt i ditt Google Home-hem så hur de tänker här vet nog enbart vissa utvalda…

Det ska sägas att långt från alla kompatibla produkter listas på hemsidan och väljer du att se fler produkter i slutet av kategorierna tas du, inte helt oväntat till en shoppingsida på Google. Bra eller dåligt får ni själva avgöra…

Källa: Google