Vilken laddare till Mag Safe

Köpte en original Apple Mag Safe laddare och inser att jag har ju ingen USB-C laddare till övers. Vilken köper man, Apple original 20 watt? Eller en större icke original typ 65 watt? Eller är det ingen förtjänst om luren ändå inte kan ta emot mer än 20 watt.

Tar den inte emot mer än 20W så är det ju onödigt med kraftigare. Men du kan ju använda en kraftigare till mer än telefonen. :slight_smile:

1 gillning

Kjell har en liten 20w
Den hade jag köpt om inte jag hade haft en extra liggandes
https://www.kjell.com/se/produkter/dator/kablar-adaptrar/usb/usb-c/usb-c-laddare/linocell-usb-c-laddare-med-pd-20-w-p89300

1 gillning

Jag vet inte om den bara tar emot 20 watt, Apple rekommenderar 20 watts laddaren.

Apple's original laddare 20 wattare är bara några tior dyrare och original är ju original. Vet inte om det är någon form av spärr i andra laddare, har något svagt minne av att endast Apple's laddare gav full kräm.

Den här är smidig. Köpte såna senast jag behövde USB-C

1 gillning

Jag har köpt två sådana. De är så små och smidiga att jag har ingen, hustrun en och sonen en..:man_shrugging::sweat_smile:

3 gillningar

orginal el om du vill ha en smidig och mycket snyggare pro2 från anker

Anker 511 -laddare (Nano Pro) 20W PIQ 3.0 Hållbar kompakt snabbladdare, USB C -laddare för iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max/13, Pixel 4/3, iPad/iPad mini, Pixel (kabel ingår inte) https://www.amazon.se/dp/B099KD22T1?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_2WPH73YQFK2EEKMGZM7N