Videoklipp sägs visa nytt kommande Playstation 5-spel

Från sajten:
image

Det cirkulerar ett videoklipp på nätet som påstås visa tidigt material från ett kommande Playstation 5-spel med smeknamnet “Ooze”.

En pålitlig insider kallad Dusk Golem ska ha bekräftat att videon visar tidigt material på ett projekt som nu är mycket längre fram i utvecklingen. Spelet sägs utvecklas av en okänd studio tillsammans med Sonys egna brittiska studio XDEV. Det utvecklas med Unreal Engine 5 och enligt Dusk Golem beror smeknamnet “Ooze” på att det är ett mycket mer ”kladdigt” spel än videon visar. Så vi kan nog räkna med ett ganska blodigt och slemmigt spel.

Eis o leak de um early game first party da Sony. Trata-se de um RPG Sci-fi, provavelmente feito na UE5. Estúdio seria o XDev e mais leaks irão surgir este ano. As pessoas estão apelidando o jogo de "Gears of Effect". pic.twitter.com/EPCc8tuHma

— SUPERNOVAS (@supernovastv) January 8, 2023

Spelet ser ut att vara ett action-sci-fi-spel i tredjeperson och videon visar en möjlig fiende som påminner om ett enormt utomjordiskt monster. Sony har inte gjort något uttalande om “Ooze” och ingen vet ännu när det kan presenteras eller släppas.

Via: FZ, Eurogamer