Uppdatering med lite nyheter till Ikea Trådfri Gateway

Från sajten:
image

För er som ännu inte uppdaterat er Ikea Trådfri Gateway så finns det lite nytt att hämta här. Såväl Genvägsknappen som belysningen har fått lite kärlek.

Ikea Home Smart visar upp lite nyheter i systemet när du öppnar upp appen. Det är deras Genvägsknapp och belysningen som fått lite mer funktionalitet. För Genvägsknappen är det nu möjligt att tilldela upp till tre scener, jämfört med en tidigare. Nu går det att trycka enkelt, dubbelt eller med ett långt tryck för att aktivera olika scener.

Ikea-Home-Smart-Update

Använder du de olika ljuskällorna från Ikea Trådfri och har tröttna på de 20 färger som fanns att välja på? Goda nyheter eftersom du nu kan välja en egen unik nyans från färgpaletten.

När vi nu ändå är inne på Ikea Home Smart – vilka andra uppdateringar vill du se härnäst? Det hade ju varit trevligt med stöd för Apple HomeKit till Genvägsknappen måste jag säga…

Genvägsknappen går redan in i HomeKit men bara för två av tre knapptryckningsvarianter. Dessutom går det att göra lite begränsad shortcuts-programering för de två knapptryckningarna.

1 gillning

Gött, sist jag kollade gick den inte in. Blir till att köpa en då och se vad man kan ha den till. Tack!

Nu kan man ju oxå styra Ikea´s lampor via Legrand Home + control app. Både färger och dimming.