Uber gör sin största uppdatering av appen på flera år

Från sajten:
image

Idag, onsdag den 22 februari lanserar Uber en större uppdatering av sin app. Uppdateringen är den största av appen som gjorts på flera år.

Uber-appens utseende uppdateras idag och får ett helt nytt utseende. I appen kommer användare att kunna få en genomgång av vad som är nytt. I bildgalleriet nedan ses några skärmdumpar och GIF:ar som ger en liten ‘sneak peak’ på appens nya utseende och funktionalitet.

  • Nytt sätt att följa din resa: Uber-appen får stöd för live-aktiviteter så att iPhone-användare med iOS 16 eller senare enkelt kan följa sin resa i realtid på låsskärmen.
  • Mer personlig användarupplevelse: Det blir enklare än någonsin att boka favoriter – både när det kommer till destinationer men också resealternativ. Appen föreslår resor baserat på preferenser, tidigare resor och mest troliga destinationer. För att ge ett exempel: åker du ofta med Uber Green kommer det vara det första resealternativet du ser i appen då det skräddarsys efter dina tidigare resor.
  • Förenklad hemskärm: Hemskärmen uppdateras, vilket bland annat innebär att integrationen mellan Uber- och Uber Eats-apparna blir smidigare, med färre steg.
  • Tjänster: Användare kan se alla tillgängliga rese- och leveransalternativ. Aktivitetshubben: Användare kan hålla koll på alla tidigare och kommande resor och beställningar – på ett och samma ställe.

Källa: Pressmeddelande

Galleri