Twelve south ger vår iPad Pro en helt ny look

Från sajten:
image

När vi väljer skydd till iPaden vill vi att det ska vara både snyggt och skyddande.

Att använda en iPad är inte bara att ha en iPad. En måste även frakta runt den. Att bära runt på en iPad öppnar risken för att skada dyrgripen och ett skal av något slag är att föredra. Ett snyggt skal är svårt att hitta. En del skal har inbyggt ställ för att kunna betrakta iPadens skärm olika vinklar men även för att kunna skriva på skärmen. En del skal har inbyggt tangentbord och trackpad vilket lägger till en extra tyngd på iPaden.

Journal Twelve South iPad Pro 2018

I den bästa av alla världar har vi ett skal som skyddar, är snyggt, lätt och innehåller ett tangentbord. Men som med allt annat så är det svårt att få alla boxarna ifyllda.

Journal Twelve South iPad Pro 2018

Twelve south har gjort skydd till apples produkter under en lång tid och är kända för att satsa på skydd och stil. Twelve South Journal satsar på just de här två boxarna med råge. Twelve south har en produktlinje som de kallar bookbook där skyddet imiterade en gammal bok. Journal har också den här stilen men något mer klassisk stil. Istället för en gammal bok ser det mer ut som en traditionell journaldokumentbok. Hela ”boken” är i stilrent konjakfärgat läder med samma nyans över hela ytan. Ryggen är enkel med journal ingraverad. Skyddet täcker hela iPaden på alla sex sidorna. Runt tre av tre kanter har vi en dragkedja med gott om tyg för att både iPad och penna ska få plats.

Journal Twelve South iPad Pro 2018

Inuti Journal så fäster iPaden med “snap-on” fästen i plast. En stor hållare på sidan mot mitten och två små plasthörnor på de två yttre hörnorna. På motsatt sida från iPaden har vi ett först ett mjukt skydd som samtidigt som det skyddar även putsar upp skärmen på iPaden från flottiga fingeravtryck.

Journal Twelve South iPad Pro 2018

Bakom det skyddande materialet har vi en ficka för att få plats med ett tangentbord. Med Apples uppdatering av iPadOS har vi möjligheten att använda både trackpad eller mus och tangentbord via bluetooth. Det går att få plats med båda om än något trångt. Det här är mycket praktiskt för de gånger vi vill ha med oss tangentbord och trackpad eller mus. Det är många som endast använder iPaden med penna när de är ute i fält och har tangentbordet och trackpad kvar hemma på skrivbordet. Då är det här skyddet tacksamt då vi inte behöver släpa med ett inbyggt tangentbord med all extra tyngd det skulle addera.

Journal Twelve South iPad Pro 2018

Journal ger oss tre olika vinklar på iPaden. Dels så kan vi öppna den som en bok och hålla den som en öppen bok. Den här positionen fungerar men är något tröttsam för armen vi håller den i.

Journal Twelve South iPad Pro 2018

Sedan kan vi fälla upp iPaden så att hela skapelsen förvandlas till en triangel. Den här positionen är perfekt för presentationer och filmtittande

Journal Twelve South iPad Pro 2018

Nästa position är det som annars är förbjudet med riktiga böcker. Att bryta ryggen på Journal. I det här läget hamnar iPaden med en liten lutning som gör det perfekt för att rita på iPaden. Men även att skriva på med tangentbordet på iPaden.

 

## RECENSION: JOURNAL

FÖRDELAR

 • Skyddare på alla sex stycken sidor.
 • Hål för kameran.
 • Kvalitetsläder.

NACKDELAR

 • Adderar viss vikt till iPaden.

DETALJER

 • Material: kvalitetsläder
 • Färg: konjaksfärgat läder
 • Djup: 19.1 mm
 • Bredd: 241 mm
 • Längd: 304 mm
 • Vikt: 0.73 kg
 • Innerfick: 27,94 x 21,59 x 0,63 cm

Pris: 1499 från Lifestyle store.

SAMMANFATTNING

Det snyggaste fodralet och skyddet till iPad vi hittills har testat. Journal är gjort i ett mycket trevligt läder som bara blir snyggare desto mer vi använder det. Med skydd på alla sex sidorna är iPad Pro säker inuti och vi har även en fick som låter oss få plats med dokument eller tangentbord

BETYG: 4 / 5

1 gillning

Den här påminner om Book Book som Twelve South släppt i olika former. Aldrig fattat varför man vill ha en modern pryl i något som ser ut som något så gammalt.:grimacing:

2 gillningar

För att det passar in så snyggt på ens kontor :wink:

Mmmm, den passar perfekt in med mina andra läderjournaldokumentböcker jag har :smile:

Till urspungsIpaden hade jag ett bokliknande fodral. Kändes så coolt när jag beställde det och fick det. Och så off när det satt på denna innovation.

4 gillningar

Någon som vet vart den skickas ifrån?

Ingen som vet alltså? :sweat_smile: vill inte beställa så blir det till på skiten :laughing:

Det blir det men det är det värt för deras produkter.

Vart skickas de ifrån då? :rofl:

Minns inte, men inte inom EU.

Laddas Apple Pencil som den ska?

De svarade på mitt Mail i dag.

For orders from Sweden, they will be shipped from our German warehouse.
So you should receive it very soon!

483kr fri frakt.

1 gillning