Två nya utomhuskameror från Eufy dyker upp

Från sajten:
image

Eufy har gjort sig ett namn med prisvärda kameror för HomeKit. Nu har de två nya utomhuskameror på gång.

Förra året lanserades två inomhuskameror från Eufy som snabbt blev populära. Mycket tack vare sitt pris men också för att mängden funktioner i deras kameror var omfattande. Nu har användare sett två nya utomhuskameror dyka upp i Eufy Security-appen och om priset är rätt blir säkert även dessa uppskattade.

Dock finns inte så mycket information att gå efter än men det ser ut som att ena modellen är utrustad med någon form av belysning. Den andra modellen saknar detta vilket säkert ger ett lägre pris också. Som med deras tidigare EufyCam 2 och 2 Pro så ser det ut att vara magnetfäste på dessa också.

Bilderna skvallrar om mikrofon och högtalare vilket möjliggör tvåvägskommunikation. Huruvida även dessa exponeras i Apple HomeKit framgår inte än men mest troligt är att de får stöd, om inte direkt så via en framtida uppdatering vilket var fallet med deras senaste kameror, Eufy Indoor Cam samt Eufy Cam Pan & Tilt. Återstår att se om det krävs deras basstation eller om de kan fungera direkt utan behov av denna.

Källa: HomeKit News

4 gillningar