Två nya kameror från Nest finns att köpa nu

Från sajten:
image

Googles presenterade tidigare i höst en uppsättning nya produkter. Idag släpptes de två senast presenterade kamerorna från Nest till försäljning i Sverige.

Det är deras Nest Cam with Floodlight samt Google Nest Cam Wired som nu finns att beställa via den egna hemsidan. Tidigare i höst släpptes den nya Nest Doorbell samt utomhuskameran Nest Outdoor/Indoor Cam Battery till försäljning och nu breddas sortimentet ytterligare. Inomhuskameran levererar 1080p samt smarta aviseringar som skiljer mellan människor, fordon och husdjur samt är nätansluten. Dessutom finns givetvis tvävägskommunikation, HDR och mörkerseende. Den har synfält på 135° och 6x digital zoom så du bör kunna se det mesta som händer i hemmet.

Nest Cam Indoor

Nest Cam Floodlight har två starka LED-lampor på 2400 lumen som täcker upp 180° framför kameran. Perfekt för dig som vill ha koll på garageuppfarten, altanen eller trädgården. Den ansluts till fasta elnätet och kameran filmar i 1080p samt gör skillnad på människor, djur och fordon. Precis som med övriga kameror finns det inbyggd tvåvägskommunikation, mörkerseende, HDR och 6x digital zoom. Kapslingsklassen är IP54 så den bör tåla ett och annat taskigt väder här i Sverige, perfekt nu när hösten gjort sitt intåg på riktigt…

Vi har precis fått hem recensionsexemplar av båda kamerorna och hoppas kunna återkomma om någon veckas tid med vårt utlåtande!

Pris för Google Nest Cam är 1099 kronor och Nest Floodlight Cam kostar 3499 kronor.

Källa: Google Store

Coolt. Ser verkligen fram emot en recension av Nest Floodlight Cam. Fungerar den att använda med Homekit tro? Jag har en Netatmo Smart Outdoor Camera,den har fungerat bra under lång tid, men har nu börjat strula, så det är dags att byta ut den. Tack :slight_smile:

Hej och välkommen till forumet!

Vad strular med din Netatmo-kamera?

Netatmo kameran jag har suttit utomhus i ca 4 år och fungerat bra tills förra året då den började strula. Sätter man den på att göra något automatiskt nu så flippar den på och av lite som den vill. Helt oanvändbart. Netatmo gör ju en stor grej av att kameran ska kunna skilja på människor och djur. Det har aldrig fungerat. Så deras AI är verkligen på grottmänniska nivå ungefär. Men kameran filmar bra och sparar filmen bra och kostar inget extra. Och strålkastaren är också bra. Så innan den började strula så har jag varit mycket nöjd med den :smiley: