Trevlig sommar från oss på Teknikveckan!

Från sajten:
image

Sommaren är äntligen här och det vankas semestertider för de flesta i Sverige så vi vill passa på att önska er alla en fin och härlig sommar.

Juni bjöd på riktigt dunderväder och tråkigt nog har senaste dagarna inte riktigt levererat samma härliga solsken och värme men nog kan våra gräsmattor behöver lite regn så det kanske inte är så dumt ändå? Vi på Teknikveckan har haft en hektisk och rolig start på året med många recensioner, artiklar, poddavsnitt och mycket mer som vi har skjutit ut så nu under sommaren kommer tempot dras ned på en aning. Som tur är så frodas vårt forum även på sommaren och har du ännu inte registrerat dig och skaffat ett konto så gör det nu på Bubblan (vi är som en enda stor familj där).

Till hösten kommer vi arbeta ännu hårdare med att få ut spännande artiklar och fler recensioner på vår YouTube-kanal Bubblan och arbetet med att göra hemsidan och vårt varumärke ännu starkare och framförallt tydligare kommer fortskrida. Som sista grej vill vi passa på att önska alla er som hänger med oss i Bubblan, läser våra artiklar, tittar på våra videor eller lyssnar på vår podd en riktigt härlig sommar med mycket avkoppling.

9 gillningar

Videor :triumph:

Trevlig sommar!

3 gillningar

Önskar er alla som gör ett så fint arbete med TV en riktigt skön semester👌

1 gillning

Trevlig sommar! :heavy_heart_exclamation:

1 gillning