Tre nya robotdammsugare har presenterats av Ecovacs

Från sajten:
image

Ecovacs har presenterat tre nya robotdammsugare; Deebot. I samband med detta introduceras smartare städning i modellen Deebot N- och T-serien.

De senaste robotdammsugarna från Ecovacs går under namnen Deebot N10 Plus, T9+ och T10 Omni. För modellerna i N- och T-serien utlovas dessutom smartare städning. Företaget introducerar sin avancerade smarta navigering och mappning vilket ska göra städningen än mer effektiv i hemmet.

Deebot N10 Plus

Nya Deebot N10 Plus är anpassad för lägenheter eller tystare hem. Den har möjlighet till djupare rengöring med OZMO Moppning-teknik som simultant borstar, dammsuger och moppar golven. Robotdammsugaren upptäcker automatiskt mattor vid moppning och undviker då dessa. Även sugstyrkan anpassas när dammsugaren går från hårt golv till mattor.

Deebot T9+

Modellen Deebot T9+ är mer lämplig för de rörigare hemmen. Med tekniker som TrueDetect 3D och TrueMapping 2.0 undviks objekt som ligger framme i hemmet. Den ser också till att inte dammsuga upp mindre saker som Legobitar eller nycklar som kan ligga framme vid städningen.

Deebot T9+ både moppar och dammsuger golven samtidigt och moppningen sker med oscillerande rörelser. För en trevligare upplevelse så finns inbyggd luftfräschare vilket piffar till rummen vid dammsugning. Automatisk tömning sker vid laddstationen.

Deebot T10 Omni

Värstingmodellen Deebot T10 Omni har den senaste avancerade tekniken när det gäller rengöring och navigering. Innovationen för moppning, Ozmo Turbo 2.0 använder sig av en dubbelt roterande borste till skillnad mot vanliga oscillerande borstar. En nyhet med denna är Yiko, den första naturliga språkbehandlaren (NLP, Natural Language Processing) som ska reagera direkt på tal utan behov av tredjepartslösningar och smarta enheter. Laddstationen med rengöringstank, rymmer 4 liter som rengör moppborstarna och blåser dessa torra med varm luft för att förhindra bakterietillväxt.

Rekommenderat pris när de först lanseras i USA är 650 (N10 Plus), 800 (T9+) och 1300 (T10 Omni) amerikanska dollar. När och om dessa dyker upp i Sverige är inte klargjort i nuläget.

Källa: Pressmeddelande