Tre nya modeller av luftrenare lanseras av Xiaomi

Från sajten:
image

Xiaomi lanserar inte bara nya robotdammsugare utan även tre nya luftrenare på den nordiska marknaden. En av dessa har dessutom fått en nyare design än vad vi är vana vid.

Tre helt nya luftrenare lanseras av Xiaomi på den nordiska marknaden och nu är det serie 4 som är mest aktuell. Modellerna som lanseras heter Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite, Xiaomi Smart Air Purifier 4 och Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro. Dessvärre är det inte så mycket information om tekniska specifikationer och andra förbättringar som presenterats än utöver Pro-modellen som du kan läsa mer om nedan. Precis som med övriga modeller av luftrenare från Xiaomi kan dessa röststyras via Google Assistent eller Amazon Alexa.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite

Xiaomi Smart Air Purifyer 4 Lite Sofa

Den mindre av de nya luftrenarna är också den som faktiskt sticker ut lite mer än de andra. En lite kantigare formgivning med Xiaomi-logotypen uppe i högra hörnet vilket ligger i linje med att döpa om alla produkterna från Mi till Xiaomi.

Rekommenderat pris på Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite är 1 890 kr.

Xiaomi Smart Air Purifier 4

Xiaomi Smart Air Purifyer 4

Mellanmodellen Xiaomi Smart Air Purifier 4 är något större än Lite och har ett rekommenderat pris på 2 490 kronor.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Xiaomi Smart Air Purifyer 4 Pro

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro fixar ren luft i ditt vardagsrum på bara 15 minuter. Denna toppmodell har en CADR (Clean Air Delivery Rate) på upp till 500 m³/h vilket ger dig 8 330 liter ren luft per minut. Pro-modellen har ett 3-i-1 filter som renar 99,97 % av luften i ditt hem och en automatisk påminnelse skickas via appen när det är dags att byta filter.

Nattläget innebär att den inte överstiger 33.7 dB (A) vilket gör att du bör kunna sova gott och ändå få ren luft.

Rekommenderat pris på Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro är 3 490 kronor och mer information om luftrenaren finner du här.

Källa: Pressmeddelande