Trailern till Zack Snyder's ”Rebel Moon: A Child of Fire” är här

Från sajten:


Netflix har släppt trailern för “Rebel Moon: A Child of Fire” som är den första av två filmer som om allt går vägen ska bli en trilogi.

Zack Snyder’s kommande rulle ser ut att bli ett påkostat rymddrama och han har länge velat göra denna serie av filmer. Han pitchade sitt manus till Lucasfilm men fick nobben av okända anledningar men Netflix nappade och nu får vi se en första trailer för den kommande filmen.

Filmen har premiär den 22 december exklusivt på Netflix och det är den första av två filmer men det ryktas att en tredje film även kommer att göras. Den andra filmen kommer släppas i april 2024.

Från sajten:


Har du också gått och väntat på nästa del av Zack Snyders “Rebel Moon” så är väntan snart över då Netflix har släppt en fullfjädrad trailer inför den kommande filmen.

Zack Snyder har gjort filmer som “Man of Steel”, “300”, “Army of the Dead” och “Rebel Moon – Part One: A Child Of Fire”. Snart kommer del två av Rebel Moon som heter “Part Two: The Scargiver” där vi förhoppningsvis på svaren på frågorna som uteblev i den första delen. Filmen har premiär den 19 april på Netflix och har du inte sett den första filmen så går även den att se på Netflix.

Med bland rollerna hittar vi bland annat Charlie Hunnam, Sofia Boutella, Anthony Hopkins, Jena Malone, Djimon Hounsou och Bae Donna.

Sweeet! Helt klart underskattad bakfullefilm!