Tom Clancy’s Jack Ryan på Amazon Prime

Från sajten:
Nu går det att titta på säsong två av Jack Ryan

John Krasinski kopplar nog de flesta till den charmige, busige Jim Halpert i komediserien The Office men han visade i första säsongen av Jack Ryan att han kan vara allt annat än en smånördig kontorsråtta.

Säsong två av den väl mottagna serien Jack Ryan finns nu att avnjuta på Amazon Prime och till skillnad från tidigare produktioner av Jack Ryan är den här serien inte baserad på några av Tom Clancy’s noveller. Precis som Netflix brukar göra släpper Amazon hela säsongen på en gång så det är bara att bunkra med snacks och luta er tillbaka.

 

 

3 gillningar

Från sajten:


Amazon Prime Video har släppt en ny trailer för säsong tre av Jack Ryan som har premiär på deras streamingtjänst den 21 december.

När The Office rullade på tv så var det svårt att tänka sig att John Krasinski som spelade rollen som den busiga och charmiga Jim Harper skulle bli en muskulös actionskådis. Men att inte sitta på kontorsjobbet visade sig vara en bra idé för John gör en fantastisk insats i Tom Clancy’s Jack Ryan och om mindre än tre veckor så är det dags för säsong tre.

Så den 21 december får vi se CIA-analytikern Jack Ryan fightas mot onda skurkar och det kommer bli en hel del skjutande och explosioner och har du missat serien så går alla säsonger att se på Amazon Prime Video.

Håller på med säsong två nu, blir bra med en till direkt efter :slight_smile:

1 gillning

Ännu en serie där välutbildade special styrkor missar alla skot mot huvudrollsinehavaren. Men han träffar på första.

EDIT: Ops skulle vara i tråden för sesong 3..aja

1 gillning