Tinder introducerar nya användarvarningar i appen

Från sajten:
image

Dejtingappen Tinder infrö nya användarvarningar i sin app. Detta för att främja ett bättre beteende i den populära appen.

Tinder meddelar idag att de introducerar nya användarvarningar i sin app. Syftet med förändringen är att främja ett bättre beteende i appen mellan användare och ska täcka kategorier som autenticitet, respekt och inkludering. De nya varningarna syftar till att öka transparensen och förbättra beteendet i appen. Varningarna rullas ut i appen nu och kommer att vara live globalt under de kommande veckorna.

De nya varningarna är indelade i tre kategorier: autenticitet, respekt och inkludering. För att upptäcka eventuella överträdelser av riktlinjerna använder Tinder ett realtidssystem med maskininlärning , med funktioner som “Stör detta dig?” och “Är du säker?” som tar hjälp av monitorering med avancerad teknik och mänsklig verifiering. Varningar skickas till användare i appen i form av meddelanden från “Tinder-teamet” med en förklaring om vilken överträdelse som skett, samt bredare information om förväntat beteende och åtgärder. När användare får en varning förblir meddelandet synligt och kan inte raderas. Enskilda profiler riskerar att tas bort helt om användaren fortsätter att upprepa samma överträdelse.

Källa: Pressmeddelande