Tibber fyller åtta år och uppdaterar sin app

Från sajten:
image

Användare av Tibber får en liten överraskning när de öppnar sin app. Denna har nämligen fått sig en större visuell uppdatering som ger en bättre överblick av hemmet.

Elbolaget Tibber fyller åtta år och passar på att uppdatera sin app för användarna. Det rör sig om en ganska stor uppfräschning av appen där hemskärmen och de runda bubblorna nu ersatts av fyrkantiga widgets istället.

Finns det solpaneler i hemmet eller en elbil så visas dessa nu på huset som håller till i ovankant på hemskärmen. Den nya hemskärmen ska tydliggöra tre saker:

  • Få fram information: Widgets som är designade för att ge användaren snabb överblick över information – som till exempel status på din elbil eller uppvärmning.
  • Göra det personligt: Den uppdaterade designen ger en mer personlig prägel som återspeglar det egna uppkopplade hemmet.
  • Hjälpa användare hjälpa sig själva: En förbättrad visuell upplevelse som guidar dig att få ut mer av Tibber.

Har du uppdaterat och fått tillgång till den nya appen och vad tycker du?

Källa: Tibber

 

I praktiken ingen skillnad. Fyrkantiga ikoner istället för runda. Samt att den lagt till alla tillgängliga ikoner på förstasidan. Vilket medförde att man fick ägna en bra stund åt att städa upp för att få tillbaka bara de man vill ha. Så upplevelsen blev :-1: .