”Test Drive Unlimited: Solar Crown” är försenat till 2024

Från sajten:


”Test Drive Unlimited: Solar Crown” skulle från början ha kommit under september 2022 men har tampats med förseningar och det ser ut som att vi får vänta ett bra tag till.

”Test Drive”-serien har undertecknad lagt ned overkligt många timmar i genom åren och att kunna köra runt i en gigantisk värld och bränna med sportbilar är helt fantastiskt underhållande. ”Test Drive Unlimited: Solar Crown” skulle ta detta till nästa nivå med över 600 kilometer vägar som vi skulle få bränna däck på. Tråkigt nog verkar det vara problem med utvecklingen av spelet då det i en finansiell rapport från Nacon står att spelet är framflyttat till någon gång under början av 2024.

Så hade du sett fram emot att bränna runt i Hong Kong i en söndertrimmad sportbil i ett spel som bara skulle komma till next gen-konsoler så får vi vänta ett tag till. Vi får hoppas att förseningen innebär att vi får ett stabilt spel från dag ett och inte en buggig historia som måste lagas med patchar i ett halvår innan det är spelbart.

Via Gamereactor

1 gillning