Telia förvärvar mobiloperatören Fello

Från sajten:
https://teknikveckan.com/telecom/telia-forvarvar-mobiloperatoren-fello/


image

Telia har utökat sin portfölj då de har förvärvat mobiloperatören Fello som idag har sju anställda och är placerade i Göteborg.

Fello är en lågprisaktör som erbjuder billiga abonnemang utan bindningstider och har idag ca 45 000 kunder. I sin pressrelease skriver Telia att Fello kommer fortsätta sin verksamhet under sitt egna namn och kunderna kommer inte påverkas av förändringen. Anderas Ekström, Kommersiell chef för Telia Sverige säger:

”Vi är mycket nöjda med affären. Fello AB är ett innovativt företag med ett starkt varumärke som har vuxit snabbt och dubblerat sin kundbas sedan 2018. Vi ser ett fortsatt intresse för avskalade tjänster och Fello AB kommer att komplettera vår befintliga verksamhet inom nya områden på ett positivt sätt. Nu ser vi fram emot att välkomna alla medarbetarna till oss på Telia.”

Källa Telia

 

Fello + Telia, blir det ett Felia?

1 gillning

mmmm, gamla Felia.nu !

Sänder en omtanke till alla Fello kunder.

Glöm inte styrkekramarna!

Men Halebop är väl Telias avskalade tjänst? Vad blir skillnaden mellan Halebop och Fello (som jag aldrig har hört talas om tidigare)?

Halebop har ju en variant av de flesta tjänster som Telia har, även om nyheter som t.ex e-sim introduceras senare. Skulle tro att de i grunden använder samma lösning för abonnemang, kundhantering och fakturering.

Fello har varit ett kundföretag till Telia, och gissningsvis kommer de fortsatt bara erbjuda det mest basala i det system de byggt upp.