Teknikveckan med Macradion: Teknikgaranti och reklamerade djur

Från sajten:
image

Denna måndag är det Esse, Sevis och Larsson som axlar ansvaret för att pigga upp oss.

Det blir tekniknyheter om att Ikea släpper nytt till det smarta hemmet, mer snack om Mac Studio i olika former, WoW till mobilen, streamingtjänster och sammanslagningen av Discovery+ och HBO Max samt nya funktioner till Apples operativsystem. Det blir också konsumentinformation om bluffakturor och garanti.

UR AVSNITTET

SÅ LYSSNAR DU

Teknikveck­an hittar du på Acast, Spo­ti­fy, Apple Pod­cast­er, Google Pod­cast med flera ställen.

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons! Tack för att ni gör vårt arbete möjligt, vi är föreviga tacksamma.
Med Teknikveckan med Macradion+ får du tillgång till allt inom Teknikveckan, Macradion och Bubblan reklamfritt tillsammans med 25% på Lifestylestore.se och mycket annat.

Bli Patreon nu!

FÖLJ OSS

Stort tack!

Med vänliga hälsningar
Peter, Thor, Attefors, Severyd, Larsson och såklart ljudtekniker Dennis Klarin.

1 gillning

Lite Four Yorkshiremen över inledningen. :grin:

Hoppas att ni alla mår bättre snart. :slight_smile:

Angående Mac mini med Intel så finns det ett rykte att Amazon eller någon annan som använder Mac mini i en datorfarm som kräver att den ska finnas kvar.

De har ju sålt datorer till enskilda spörsmål utanför Apple Store tidigare så som eMac. Då togs den fram till skolvärlden för att iMac G4 blev för dyr och såldes enbart till de kunderna.

Yep, här hoppas de kankse att kunna kränga några extra till de som inte kan byta till M1 än. I liknande fall så har man sålt billiga produkter till vissa marknader. De produkterna vill man att gemene man ska kunna köpa för då tappar man pengar.

Så är det säkert – plattformen är framtaget och säkert betald sedan länge. Extremt hög marginal på de där så varför sluta sälja till de som behöver. Den kanabalidersr ju ingenting heller så som iMac 27 skulle göra på Mac Studio.

Adam Project var först tänkt till Tom Cruise, hade inte alls blivigt samma film utan Ryans charm.

Åfan - hade ju varit hemskt!

På förekommande anledning.