Tävling med Teknikveckan - vinn nya Call of Duty: Modern Warfare III till PS5

Från sajten:
image

Imorgon släpps Call of Duty: Modern Warfare III och för att fira det så måste vi ju ha en liten tävling där två personer kan vinna det nya spelet till PlayStation 5.

Imorgon vid 10:00 släpper vi vår recension av kampanjen av Call Of Duty: Modern Warfare III och att läsa en recension är ju inte i närheten så roligt som att faktiskt spela spelet själv. Vi på redaktionen har fått två koder som vi vill ge bort till våra trogna läsare och forumrävar och för att vara med i tävlingen som avslutas imorgon 15:00 behöver du registrera dig på vårt forum och kommentera vilket som är ditt favoritminne från Call of Duty. Vi kommer slumpmässigt att dra två vinnare och de som vinner kommer bli meddelade via ett privat meddelande på vårt forum.

De två koderna som lottas ut fungerar enbart till PlayStation 5 och det är Vault Edition man vinner som du kan läsa mer om här. Hoppas att vi ses ute på skjutfältet och lycka till i tävlingen!

8 gillningar

Älskade Call of Duty 4: Modern warfare när man kunde kalla in airstrike support eller attackhelikoptrar eller varför ett B-52 bombplan om man kom upp i ex antal i killstreaks. Det kan jag sakna i spelen som kom efter. Håller tummarna för att helgen blir räddad 15.00 imorgon :face_holding_back_tears::pray:t3:

Är gärna med och tävlar. Men vem hinner skapa minnen när kulorna smattrar runt omkring en och man med nöd och näppe undkommer för att sedan kunna landa ett perfekt headshot stunden efter.
Att man dessutom gör detta med risk för egen hälsa när man lyckas stjäla en stund med ps5 till min frus stora förtret.

Bästa minnet är från BlackOps 3, spelade med några vänner och min bror, kunde bli väldigt sena kvällar det var fantasktiskt skoj, det var också det senaste cod jag ägde. Sen kom barn imellan och jag la spelandet lite åt sidan, nu har jag skaffat en PS5a och det skulle vara väldigt kul att kunna återuppliva mina cod-kvällar.:nerd_face:

Har inga minnen från Call of Duty så jag ska ingen kod ha. :joy:

Bästa minnet är från mina spelkvällar med min holländska vän. Aldrig spelat online innan men han tjatade på mig tills jag pröva med han. Var helt magiskt :smiley:

Absolut första call of duty på pc var mitt bästa minne. Kändes nyskapande då och håller bra än idag :grinning:

Modern Warfare, första versionerna! Storyn är så klockren, älskar Soap och Captain Price.
Det coolaste är när man i slutet ska skjuta Kamarov samt Chernobyl.

Jag gillade nog Call of Duty 4 Modern warfare mest. Kändes mer realistiskt och i nutid med moderna vapen. Men kanske framförallt man satt uppe på nätterna och spela online med de andra papporna i kvarteret. Min sambo var inte lika imponerad, men vi hade kul i vart fall :grinning:.. Blev nästan spel varenda kväll. Ja spelet hade även bra känsla och väldigt underhållande rent allmänt.

När jag besökte Dreamhack Winter 2009 så hade precis Modern Warfare 2 släppts. Väl på Dreamhack så vann jag en tävling i ett bås där jag vann night vision glasögonen från Prestige edition utgåvan. Riktigt cool vinst att kunna gå runt på Dreamhack i mörkret och se allt.

Jag till höger :star_struck:

1 gillning

Alla minnen är bra minnen :smiley:

Det finns så sjukt många olika bra minnen! Men jag måste säga att det absolut starkaste är faktiskt när Warzone kom för första gången. Ljuset för mig och polarna mitt i en pandemi. Alla sena nätter i Verdansk! :saluting_face::pray:

Mitt bästa kommer från första, landstigningen i Normandie var det häftigaste som gick att uppleva i spelform på den tiden.

Hade inte en aning om att det fanns ett forum på er hemsida. Trodde det var enbart nyheter osv. :sweat_smile:

Bästa minnet är helt klart alla lan man hade i COD 1 och sedan COD 2. Otroliga kvällar. Vi var ca 7 st som släpade runt på datorer till varandra på den tiden.

Vid ett tillfälle fick vi byta proppen som gick heeela tiden. :laughing:

Jag har inga minnen då jag aldrig spelat spelet. Men om jag vinner kommer jag absolut få minnen och därmed dras in med alla call o duty vänner att spela med. Jag är den enda i min krets som inte spelat det😊
Sist de tvingade på mig ett spel som inte är JRPG va Diablo 4 och det älskade jag :sweat_smile:

Svårt att komma ihåg minnen när man spelade de 2 första spelen. Det är nästan 20 år sedan. Så att vinna en kod för att skapa minnen som man kommer ihåg något år hade vart grymt. Kanske man kan berätta för barnbarnen.

Mitt favoritminne är faktiskt hela Shock and Awe I modern warfare (2007). Allting känns bara så hoppfullt och sen blev jag lite... Pissed när jag spelade klart uppdraget.
Man blev liksom meddragen och fylld av motivation att verkligen klara resten av spelet.
Det var också första gången jag började spela ett spel i online multiplayer.

Ojoj så mycket bra. Invasionen av Normandie, magiskt spännande. Men toppen är nog ändå warzonepremiären.

Bästa minnena för mig måste vara zombies i första black ops helt klart, var ändå något speciellt med att vara 11-12 år och inte ha råd med season pass, så varenda lan med polarna fick man sitta och nöta kino der toten och five😂 Skulle va spännande att vinna så man får se vad dom har gjort med zombies som nu för första gången släpps i modern warfare också! Håller tummarna för att helgen ska bli räddad🤩

Fyfannn… bästa minnet är från mw2, minns verkligen dagen när jag fick min första och sista nuke. Magiskt varee