Tävla och vinn en prisbelönt skaftdammsugare från Dreame!

Hela detta inlägg är en annons för Dreame
Från sajten:
image

Att dammsuga ska vara smidigt! Även fast vi delegerat merparten av dammsugarjobbet till robotar så finns det alltid ställen de inte riktigt kommer åt. Det är här en smidig skaftdammsugare kommer in i bilden! Med en trådlös skaftdammsugare slipper du sladdar och slangar och kan snabbt och smidigt städa golvet 100 procentigt. Som till exempel Dreame R10 Pro!

Nu har du chansen att vinna en riktigt smidig skaftdammsugare från Dreame!

Kommentera på artikeln vad du använder för dammsugare idag samt vad du tycker är det jobbigaste med den. Så är du med och tävlar om en sprillans ny Dreame R10 Pro! Tävlingen pågår fram till 6 mars och vinnaren kontaktas via kommentarsfältet strax därefter.
1 gillning

Använder en äldre Electrolux med sladd. Hatar att dra runt den mellan rummen i vår 3:a och försöka att inte trassla ihop sladden.

Majoriteten sköts av en Roborock S7 MaxV Ultra och resten av en riktigt sliten, klassisk Electrolux jag inte minns namnet på. Hatar den verkligen som pesten och funderat på en skaftdammsugare istället.

Hallå. Vi har en Electrolux Ultra Silencer Green från typ innan 2010 och det värsta med den är att vi bor i ett radhus med 3 våningsplan på sammanlagt ca 90m2. Det värsta med är att bära den upp och ner i trapporna men det bästa är att det är hyffsat lång sladd.
Har en Roborock S5 också för att sköta ytorna.

Använder en vanlig Electrolux dammsugare som understöd till Smulan (vår robotdammsugare). Efter införskaffandet av robotdammsugare har man blivit latare, känns "klumpigt" och besvärligt att ta fram vanliga dammsugaren och det blir allt mer sällan den åker fram för understödsstädning. Dessutom skall det bytas eluttag med jämna mellanrum då sladden är för kort :frowning:

Låter uteslutande en Roborock S5 sköta dammsugningen.

Har en gammal Electrolux UltraOne som åker fram vid enstaka tillfällen, men det bär emot varje gång den ska dras fram och det hinner bli stora dammanhopningar där roboten inte kommer åt, innan man drar fram den "manuella" dammsugaren för att råda bot på det. Känns som ett ganska klassiskt problem. :slight_smile:

Använder en Roborock S5.

Det jobbigaste med den är att tömma tanken ofta.

Använder idag en Roborock S7. Det jobbigaste med den är att den är dålig att dammsuga i hörn. Dessutom kommer den inte åt överallt bakom vissa möbler etc.

Jag har en smutsgul mile som jag ärvt av förra ägaren till huset. Den är slö, otymplig och det är förfärligt att behöva dra runt på en sladd mellan våningar

Jag har en Roidmi skaftdammsugare som är ett par år. Det sämsta med den är att batteriet börjar bli kass.

Kör med en 6-7 år gammal ROIDMI R10, det jobbigaste med den är att batteriet har börjat ge upp då batteritiden har halverats på sistone.

Vi har en gammal Electrolux silencer med sladd. Den är jobbig och dra runt , jag har kapat slangen flera gånger för den har lossnat från handtaget så den är väldigt kort nu. jag har
bytt munstycket flera gånger för det har gått sönder. Den låter så högt så minsta pojken blir rädd för den.

jag har en Xiaomi mi robot vaccum mop, det jobbigaste med den är att den gick sönder igår! :sweat_smile:

Har en Dreame L10s Ultra, magisk, som sköter det mesta.
Sen har vi en Electrolux skaft i köket som har en hel del att önska. Skräp :sweat_smile: dålig sug/borstförmåga, låter mkt och allmänt dålig kvalitet :man_shrugging:t3:

Vet inte ens vad jag har för dammsugare. Men den har påse o sladd. Att dammsuga trappen är som ett träningspass, om det nu är en dålig sak🙃

Kör en Dyson V11 Absolute. Det jobbigaste är den idiotiska knappen!
Dels att den måste hållas in. Men värst är Dysons snålhet! Plasten i knappen är så tunn att knappen går sönder efter drygt 2 år.
Vilken gjort att man behövt montera dit egna tredjepartslösningar.

En dammsugare som kostar drygt 8000kr och de snålar in på några millimeter plast. Det är helt absurt.

1 gillning

Jag har ingen robotdammsugare. Har bara en gammal Electrolux. Den suger.

Har en gammal Philips dammsugare som säkert är 10-15 år. Stor som en stenbumling som man måste släpa fram över golven. Skrämmer katten gör den också!

Har en Dreame V9 från 2019 som batteriet börjar bli slut på så det är lite jobbigt om man vill göra en större städning då batteriet tar slut alldeles för snabbt.

En Roborock S6. Det jobbigaste är att den har slutat att hitta tillbaka till laddstationen...