Tado° ger oss nya funktioner i appen

Från sajten:
image

Företaget tado° som tillverkar smarta termostater adderar nu nya funktioner i sin app och lanserar ett litet ställ för sina termostater.

Nu får vi barnlås för att kunna låsa ute barnen från appen, eller kanske förhindra att sambon ska kunna pilla på värmen i kåken. Det kommer också snabbåtgärder som ger oss genvägar för att få rum att agera tillsammans utan att behöva ändra varje rum för sig. De som använder sig av Care & Protect får nu också mer data och kan gå tillbaka i tiden för att jämföra olika perioder.

Men det största och kanske minsta nyheten är den nya hårdvaran som gör det lättare att placera termostater runt om i ditt hem – ett ställ. Ett litet ställ med stilrena och minimalistiska former adderar extra estetik och funktion till termostaten.

“Våra produkter förbättras kontinuerligt över tiden. En bra dialog med våra användare är viktigt för oss. Deras feedback ger oss en värdefull förståelse för vilka funktioner och lösningar som efterfrågas, vilket hjälper oss att ytterligare förbättra kundupplevelsen”, säger Christian Deilmann, grundare och produktchef på tado°.

Via: Tado.

Har inte stället varit ute ett tag redan? Tittade på det för någon vecka sedan då jag målar om och inte vill klistra upp AC-grunkan på väggen (den saknar dumt nog ett litet hål för skruv baktill). Gillade dock inte prissättningen på den…

Pressmeddelandet kom igår i alla fall :slight_smile:

300:- var lite väl saftigt för ett stall. 99:- och jag hade köpt det.