Ta en titt på trailern för den kommande ”The Crow”

Från sajten:


Att göra remakes har aldrig varit så populärt som nu och den gamla actionrullen “The Crow” har gjors i en nytappning med den svenska Bill Skarsgård i täten.

Det kan tyckas att det ska vara relativt ofarligt att vara skådespelare om man inte heter Tom Cruise men för Brandon Lee slutade inspelningarna av “The Crow” med döden. Brandon Lee spelade in en skjutsen och hans motspelare Michael Massee sköt med ett vapen mot honom som skulle vara laddat med blanka skott men så var tragiskt nog inte fallet.

Som tur är gick inte Bill Skarsgård samma öde till möte i remaken av “The Crow” för nu har Lionsgate Movies släppt en trailer för den kommande rullen som dyker upp på bio 7 juni.

Ser ut att inte ens vara i närheten av originalet. En och annan scen ser dock ganska vackra ut. Sedan undrar jag varför man alltid ska krångla till det och inte bara hålla sig till storyn i den litterära förlagan. :man_shrugging:

Vi får väl se om de har kvar citatet:

If the people we love are stolen from us, the way to have them live on is to never stop loving them . Buildings burn, people die, but real love is forever.

Musiken i filmen från 1994 är svårslagen.

Mitt favoritcitat från serietidningen är:
“Eric screams and screams and pounds his head against the wall until phantom fire trucks race across his vision. All he wants is pain. Pain and hate. Yes, hate. But never fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets.”

Ett av tidernas bästa soundtrack.

1 gillning