T-post är en tidning som är tryckt på din tröja

Från sajten:
image

En prenumeration på en tidning är väl inte alltid det roligaste. Heller inte på strumpor, kalsonger, rakblad eller allt annat vi kan välja att få hem i vår brevlåda som en prenumeration. Men T-post gör detta på en helt annan nivå.

T-post har tänkt utanför boxen och levererar istället en t-shirt med en artikel tryckt på ryggens insida. Tillsammans med tryck på utsidan som har en koppling till artikeln på insidan.

Din t-shirt kommer i en snygg mapp som ger känslan av att öppna ett magasin.

Det startades upp i Umeå av Peter Lundgren redan 2004 och har sedan dess haft ett gäng stora samarbeten med varumärken, artister, konstnärer och olika skribenter. De har för närvarande 2728 prenumeranter och levererar till 89 länder. De har bland annat Robyn, Banksy och Jay-Z som kunder.

Kanske var vi sist på bollen men vi ville såklart testa detta. Prenumerationen kostar 300 kronor per månad och t-shirt. Varje upplaga trycks enbart i det antalet de har prenumeranter och är unik för just dig.

Längre ned kan ni läsa “passar vilken hipster eller tuffing som helst”, vilket här bevisas.

T-shirten har hög kvalitet och det märks både på textil och tryck. Så de trehundra kronorna som vi säkert skulle lagt på en annan märkeströja är det helt klart värt.

Det är roliga och intressanta artiklar och kommer med ett relaterat tryck som passar vilken hipster eller tuffing som helst. Vi gillar det.

Besök T-post om du är nyfiken och vill veta mer.

1 gillning

Kan man få en med dödsannonserna?

1 gillning

Prenumererade på detta rätt många år i början med början nått år efter de starta. Initialt fick men dem inte lika ofta men jag var nog uppe i lite över 100 st innan jag slutade. Vissa var mindre snygga än andra :sweat_smile:

1 gillning

Låter inte särskilt hållbart.