Svenska MOVS lanserar egenutvecklade elcyklar

Från sajten:
image

Svenska MOVS lanserar nu sina egenutvecklade elcyklar. De nya elcyklarna Nörd och Ergo fokuserar på minimalism och körupplevelse för användarna.

MOVS lanserar nu två nya egenutvecklade elcyklar som tagits fram efter två års utveckling. De nya elcyklarna Nörd och Ergo har en minimalistisk design där Nörd beskrivs som ett högteknologiskt vrålåk och Ergo som en ergonomisk vardagsglidare.

Movs Nörd

Modellerna är fyllda av flera smarta detaljer som avancerade sensorer vilka skapar en intuitiv körupplevelse. Cykelbatteriet i premiumklassen är egendesignat och löstagbart med komponenter från elbilsindustrin. Alla kablar är väl dolda i den mattsvarta ramen som är tillverkad i ett enda stycke lättviktsaluminium utan fogar – en så kallad Uniframe.

Movs Nörd

Vid framtagningen av Nörd och Ergo har företaget inte plockat ihop standardkomponenter utan utvecklat varenda detalj in-house för att skapa en unik cykel med en avancerad körupplevelse. Fordonen är de första i en rad av kommande produktlanseringar från MOVS.

Movs Nörd

För dig som inte har koll på MOVS så är erbjuder företaget ett all-inclusive-medlemskap för elektrifierad mikropendling. I medlemskapet ingår cykel, lås och service. MOVS tjänster är fossilfria och det erbjuds två abonnemang, obundet eller bundet i 12 månader.

Elcyklarna lanseras under Design Week i Stockholm 6-12 februari och finns då utställda på NK i centrala Stockholm.

Källa: Pressmeddelande