Stor Powerbank, litet pris från Adata

Från sajten:
image

Adata presenterar två powerbanks med 10 000 mAh respektive 20 000 mAh för priser under 500 kr styck.

Powerbanks finns det gott om men det som gör att dessa står ut är att de är förhållandevis billiga för mycket strömlagring. P20000QCD som är den med det större batteriet ger oss även Quick Charge 3.0 och Power Delivery fördelat på två USB-A-portar och en USB-C-port. Vid maximal användning och om din telefon stödjer det kan den putsa ut maximalt 15 watt på alla tre portarna.

Adata P10000QCD

ADATA P10000QCD som är den med 10 000 mAh bjuder på en myriad av snabbladdningsprotokoll inkluderat Qualcomm QC 3.0, USB PD 3.0, MTK PE1.1, Samsung AFC, Huawei SCP & FCP, and Oppo VOOC och det är nog första gången vi sett det. Den både laddar och tar emot laddning via USB-C men har även den två extra USB-A-kontakter.

För att visa hur mycket ström som är kvar finns en liten lcd-skärm som är mer exakt än vanliga lysdioder på sidan. De har alla överspänningsskydd som behövs för att göra en powerbank säker, så som vi förväntar oss på allt utom det billigaste på Wish.

Notera att trots att de använder Nintendo Switch som bild för att illustrera möjligheterna är inte detta den bästa Powerbanken för det ändamålet. I alla fall inte efter de specifikationerna vi känner till.

Priserna landar på cirka 275 kronor respektive 390 kronor när de släpps i oktober.

Men hur fort går det att ladda den ?

Specificeras dessvärre sällan hur mycket inkommande ström de klarar hantera.

Det är lite tråkigt…
Tror att nästa powerbank blir denna.

https://www.mistore.se/sv/tillbehor/power-banks/xiaomi-mi-power-bank-20000-mah-3-pro

Ja den ser prisvärd ut - det lustiga är att det inte nämns någonstans att den stödjer PD men skall den ladda över USB-C med 45W till de enheterna som den säger sig vara kompatibel med så måste den ju ha det.

Det har du rätt i men enligt inet har den PD