Spotify lanserar musikvideor i appen

Från sajten:
image

Spotify berättar idag att de har lite nyheter på ingång till sin tjänst där vi får en daglig spellista samt möjlighet att titta på musikvideos i appen.

Daylist är en spellista som anpassas efter lyssnarens personliga smak och den uppdateras flera gånger under dagen och den kan se ut på ett visst sätt på morgonen och på ett helt annat sätt på eftermiddagen. Listan kommer gå att hitta genom att söka på Daylist eller klicka sig in på “skapat för dig” direkt i appen, den går även att spara ned som en spellista i biblioteket.

Den andra nyheten är att samtliga premiumanvändare av Spotify kommer kunna titta på musikvideos från utvalda artister och funktionen har släppts till 11 länder i skrivande stund där Sverige är ett av länderna. Det fungerar så att om du lyssnar på en låt som kommer det på vissa låtar gå att trycka på “växla till video” och då går det att se hela videon i horisontellt läge. Vill man hellre lyssna på låten utan video så är det bara att trycka på “växla till ljud” så ändras det tillbaka igen.

Via pressmeddelande

1 gillning