Spotify lägger ned Car View men bara för Android-enheter

Från sajten:
image

Att sitta och pilla på mobilen när man kör bil är inte att rekommendera så för att förenkla navigering av musik har Spotify haft ett bil-läge som nu tas bort.

Car View lanserades 2019 och är en funktion som underlättar när vi skall byta låt eller spellista medans man kör bil. När läget är aktiverat förstoras UI:t i Spotify och vi får stora knappar som gör att vi knappt behöver titta på mobilen för att byta låt. En moderator på Spotifys egna forum bekräftar nu att Car View läggs ned och än så länge gäller det enbart Android-telefoner. Har du en iPhone så finns läget kvar och anledningen skall vara att de jobbar på nya sätt att navigera sin musiklyssning i bilen.

We can confirm that we’re retiring the car view feature. This however doesn’t mean we don’t want to improve on how our users listen to Spotify while driving. On the contrary, we’re actively exploring a variety of new ways to deliver the best in-car listening experience. Think of retiring car-view as something that needs to happen in an effort to make way for new innovations coming down the track.

En kan ju tycka att det är lite märkligt att ta bort en funktion som gör bilkörandet säkrare innan man har en ny lösning på plats. Så har du undrat varför läget inte går igång på din telefon så vet du nu varför.

Källa: Spotify

Spotify har man väl som app i bilen!?.. Vad är det för djur som strömma från mobilen?

Den fattiga populasen som just nu kliar sig i nacken och undrar hur de skall få råd med drivmedel och el🤷🏻‍♂️

2 gillningar

Jag är ett av djuren!

1 gillning

Vi ska inte göra denna tråd till ytterligare en “välj bil tråd”

Är det inte bara ett sätt för dom att skapa ett behov av den där car thing mojängen dom försöker sälja?

Den som de har sålt typ 1000 exemplar av och i begränsade regioner?

1 gillning

De flyttar resurser till gruppen som utvecklar det ljusa temat.

1 gillning