Sony WH-1000XM5 läcker ut

Från sajten:
image

Bilder på nästa generation av Sonys over-ear-hörlurar har läckt ut och de kommer få en lite uppdaterad design och en förbättrad brusreducering.

Sony ligger i toppskiktet bland konsumenthörlurar av typen over-ear och deras WH-1000XM-serie har verkligen blivit en succé. Nu har bilder och specifikationer på deras senaste modell WH-1000XM5 läckt ut. Hörlurarna kommer få en lite tunnare design där bågarna som sitter ihop med kåporna blir lite tunnare. Enligt rykten så har de även slopat plast som material till bågarna och ska istället köra på metall. Batteritiden ska vara upp till 40 timmar med brusreducering igång vilket är en förbättring med 10 timmar jämfört med förra modellen.

 

Laddningstiden ska ha ökat med 30 minuter och för att ladda upp dem från noll tar 3 1/2 timme via USB-C. De har även plockat bort knappen som vi kunde programmera själva på ena kåpan och ersätt den av en knapp där vi kan aktivera brusreducering och omgivande ljud. När hörlurarna kommer släppas är fortfarande oklart men med största sannolikhet kommer de komma någon gång detta år.

Källa: TechnikNews, via Macrumors

5 gillningar

Har ju mina 3 :or kvar så de här kommer bli bra !! :heart_eyes:

Väldigt lika Jabras hörlurar i designen.