Snart öppnar ett robotglasscafé i Stockholm

Från sajten:
image

Värmen är på ingång och finns det något godare än en glass i vårsolen? Frågan är om den är lika god om det är en robot som gör den åt oss?

Thomas Hartwig som bland annat var med och grundade King ska i slutet av april öppna en glassbar i Stockholm där allt är automatiserat av robotar. Glassbaren som heter Bon Bot kommer ha en egen app där beställning och betalning görs. I appen väljer vi vilka eller vilka smaker vi vill ha samt om det ska vara några andra tillbehör på glassen.

Så här ser det ut i appen, bild från deras hemsida.

I glassbaren kommer vi hitta de automatiserade glassmaskinerna som gör vår glass och sedan även kylda utlämningsboxar så glassen inte smälter och den boxen öppnas via appen. Glassbaren ska ligga i centrala Stockholm och vi ska absolut ta oss ett besök så fort de har öppnat. Thomas Hartwig letar fler investerare för att ta sitt koncept globalt och det ska bli spännande att se om det lyckas.

Källa: Breakit

Läs mer: Bon Bot

Kan bli dyrt med all extra vaniljsås @RolexJocke vill ha på?

1 gillning

Jag lockas inte det minsta av sådan här idéer.
Ser ingen direkt charm att en robot skulle fixa till min glass.

1 gillning

Vi har en kina restaurang här i Nrk som kör världens buffé, där ingår också en mjukglass maskin så det stället lämnar man inte hungrig. :joy::joy: